Herrie in de Druiventros: Herman den Blijker pakt Brabants familiehotel aan

Herman den Blijker en meneer Reimers zijn vanaf woensdag 25 oktober terug met een nieuwe uitdaging bij RTL 4. Dit keer is te zien hoe zij het gedateerde familiehotel ‘De Druiventros’ van de familie Mutsaers in het Brabantse Berkel-Enschot onder handen nemen. Lukt het de heren om ‘De Druiventros’ weer te laten bruisen of hangen de druiven te hoog voor de eigenaren?

De familie Mutsaers bestiert al zo’n 40 jaar ‘De Druiventros’. De toekomst van het familiebedrijf staat op het spel, want op een steenworp afstand wordt een nieuw, groter en luxueuzer hotel uit de grond gestampt. Pater Familias Ad kwakkelt met zijn gezondheid en samen met zijn vrouw Mieke moet hij het roer uit handen geven.

Dochter Janny en schoonzoon Rob, die de dagelijkse leiding al hebben, staan te trappelen om het hotel helemaal over te nemen en de ouderwetse uitstraling eens flink aan te pakken. Vier kapiteins, op één gedateerd schip, die zowel elkaars advies als dat van Herman en meneer Reimers in de wind slaan. Hoe lang kan dat goed gaan?

Herrie in de Druiventros, vanaf 25 oktober, elke woensdag, 21.30 uur, RTL 4

Lees ook:Vanaf dinsdag op tv: Herrie in Hotel Spaander
Lees ook:Nieuw op RTL 4: Herrie in Hotel Spaander
Lees ook:Deelnemer ‘Herrie in het Hotel’ toch failliet?
Lees ook:Nieuw in Amsterdam: Mr. Jordaan
Lees ook:Hotel Dreyeroord in Oosterbeek gesloten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>