Bijzonder overnachten: Propeller Island City Lodge in Berlijn

berlijn2

In de categorie Bizarre, maar dan ook hele bizarre hotels heb ik er weer eentje voor je in de aanbieding. Dit bijzondere hotel heet Propeller Island City Lodge,staat in Berlijn en is een kunsthotel. Maar als je denkt dat in dit hotel  alleen kunst en schilderijen aan de muren hangt, dan heb je het mis. Hier kun je namelijk overnachten in een doodskist of in een kamer met alleen maar spiegels. Een echt hotel voor de avonturier dus.

Niets is te gek in Berlijn en daarom past dit aparte hotel zo goed in deze stad. Onder het mom van wonen in een kunstwerk verhuurd de lodge kamers met een thema, maar dan een zeer excentriek thema. Zo kun je overnachten in een kamer met een zwevend bed, in een kamer omgetoverd als mijn of slapen in een kamer vol met naaktfoto’s. Maar het kan nog gekker, wat dacht je van overnachten in een doodskist of slapen in een kooi. Het kan allemaal in de Propeller Island City Lodge.

Deze opmerkelijke kamers, 45 in totaal, zijn ontworpen door de Duitse kunstenaar Lars Stroschen. Het hotel is een echte attractie in Berlijn. Ben je nu een beetje enthousiast geworden en wil jij hier ook overnachten? Dat kan en gelukkig zijn de prijzen voor dit hotel niet extreem duur. De prijzen van de kamers variëren tussen de 70 en de 150 euro per nacht.

Voor deze prijs heb je alleen een kamer. In dit hotel is geen roomservice, geen restaurant, geen minibar en ook geen waterkoker. Ook is er geen receptie, maar kun je in een kamer je sleutel ophalen. Omdat er geen receptie is, kun je alleen in de ochtend inchecken, tussen 08.00 en 12.00 uur.

Propeller Island City Lodgeberlijn4
Albrecht Achilles Str. 58, Berlijn

Lees ook:Bijzonder overnachten: Propeller Island City Lodge in Berlijn
Lees ook:Bijzonder overnachten: Propeller Island City Lodge in Berlijn
Lees ook:Bizarre Hotels: Niet geschikt voor een ‘bad hair day’
Lees ook:Fogo Island Inn: Het mooiste nieuwe hotel voor actieve reizigers
Lees ook:Bijzonder overnachten: Landgoed Downton Abbey krijgt hotel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>