Win het boek ‘Leuk Hotel NL’

Nog op zoek naar een leuk hotel in Nederland? In dit boek vind je de 200 leukste hotels van ons land! Petra de Hamer reisde door het land en sliep in guesthouses, b&b’s, designhotels, familiehotels, etc. Per provincie selecteerde ze de leukste plekken om te overnachten. Voor een romantisch weekendje weg met je lief, een gezellig familieweekend of een nachtje met vrienden. En jij kunt dit boek deze week natuurlijk winnen op Hotel.blog.nl!

Alle hotels in dit boek hebben iets speciaals, anders mochten ze er niet in. De selectie is natuurlijk uiterst subjectief. In sommige hotels komen we al jaren, gewoon omdat het er nooit gaat vervelen. Andere ontdekten we pas net. Echt mo’media, echt 100% goed. Echt een leuk hotel.

In leuk hotel NL vind je voor elke gelegenheid en voor elk budget een geschikte accommodatie. Van hippe designhotels tot gezellige b&b’s en van sfeervolle châteauhotels tot authentieke boerderijlodges. Met als bonus de tien leukste hotels van Antwerpen. Aangevuld met tips in de buurt van het hotel zoals leuke adresjes, restaurants en dingen die je zeker niet mag missen tijdens je weekendje weg! Aanvullende tips, handige informatie en nieuwe hotels vind je nu ook online via blogspot.com, facebook en twitter.

WIN!
Wil jij kans maken op een exemplaar van dit boek, volg dan @leukhotel en @HotelBlogNL op Twitter en plaats de volgende tweet:
Ik volg @leukhotel en @HotelBlogNL en maak met deze tweet kans op het boek Leuk Hotel. RT en win!

Heb of wil je geen twitteraccount, dan kun je meedoen door een mailtje met je adresgegevens te sturen naar [email protected] o.v.v. Leuk Hotel. Zowel op Twitter als onder de inzendingen via de mail verloten wij een aantal exemplaren van het boek. Meedoen kan tot en met 15 december a.s.

Titel: Leuk hotel NL
ISBN: 978‐90‐5767‐440‐2
Auteur: Petra de Hamer
Consumentenprijs: € 16,95
Website: www.leukhotel.nl

Lees ook:Win een gesigneerd exemplaar van ‘Amsterdam Slaapt’
Lees ook:Fotoblog: Les Nuits Antwerpen
Lees ook:Scheiden in een hotel
Lees ook:Win het Hotel Des Indes jubileumboek
Lees ook:Win een Minibarbox!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Win het boek ‘Leuk Hotel NL’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>