Hotels New York populair bij Nederlanders

Newyork

New York is populair onder de Hollanders. Uit onderzoek blijkt dat The City that never Sleeps de best bezochte buitenlandse hotelbestemming onder Nederlanders in de eerste helft van dit jaar is. Dat komt naar voren bij een onderzoek, gehouden door Hotels.com.

New York staat nu op nummer 1, maar vorig jaar stond London nog op de 1e plaats van de lijst met best bezochte bestemmingen door Nederlandse toeristen. De Britse hoofdstad zakt nu 1 plek en Parijs staat op de 3e plek.

De lijst met twintig populairste bestemmingen kent enkele nieuwkomers ten opzichte van een jaar geleden. Zo stormt Bali de top 10 binnen en beland op de 9e plek. Toch knap, want Bali is een eiland en geen stad. Ook Bangkok (14), München (18) en Lissabon (20) zijn nieuw in de lijst. Madrid, Keulen, Miami en Milaan zijn daardoor uit de lijst verdwenen.

De volledige lijst:

 1. New York
 2. Londen
 3. Parijs
 4. Berlijn
 5. Barcelona
 6. Las Vegas
 7. Rome
 8. Istanbul
 9. Bali
 10. Brussel
 11. Praag
 12. Antwerpen
 13. Dubai
 14. Bangkok
 15. Mallorca (Weer een eiland)
 16. San Francisco
 17. Orlando
 18. München
 19. Los Angeles
 20. Lissabon

Lees ook:Top 10: Steden met dure vijfsterrenhotels
Lees ook:Onderzoek: Amsterdam populairste hotelstad
Lees ook:Amsterdamse hotelmedewerkers niet gastvrij
Lees ook:Four Seasons Hotels krijgt eigen vliegtuig
Lees ook:Trivago: Hotels Amersfoort beste van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>