Kruidvat hotel-actie: Nog 1 week om te boeken

fletcherkruid

Heb jij in september vorig jaar een actievoucher van Fletcher Hotels bij Kruidvat gekocht? En heb jij nog geen hotel geboekt? Dan moet je snel zijn want je hebt nog tot volgende week zaterdag (28 februari) om deze code te activeren en een hotel te boeken!

Je kon de codes van 9 t/m 21 september in alle Kruidvat-filialen kopen. Voor een tientje kreeg je dan een kassabon met activatiecodes erop. Heb je die kassabon nog ergens liggen en wil je graag in een hotel overnachten? Zoek hem dan snel op, je kan nog tot en met 28 februari een hotel boeken. De codes zijn geldig voor overnachtingen t/m 31 mei 2015.

Met die codes kun je weer een hotelovernachting boeken op de site die op de kassabon staat. Gooi na je boeking de kassabon niet weg, bij aankomst in het hotel moet je deze bon laten zien. Heb je geen bon meer, of ben je deze vergeten, dan zal het hotel 50 euro per kamer, als borg, in rekening brengen. Kom je de bon later weer ergens in een schoenendoos tegen, dan kun je hem naar het hotel sturen en krijg je de borg weer terug.

De codes gelden voor alle dagen van de week, op basis van een 2-persoonskamer. Per kamer zijn 2 activatiecodes nodig. De actie loopt op zijn einde, dus als je boekt kan het zijn dat niet alle hotels meer beschikbaar zijn. De weekenden zijn al volgeboekt, dus je kan eigenlijks alleen maar een hotelkamer boeken voor doordeweeks. Veel succes nog!

Lees ook:Alleen bij Kruidvat: Goedkoop overnachten bij Fletcher Hotels
Lees ook:Vanaf morgen bij Kruidvat: Voordelig overnachten bij Fletcher Hotels
Lees ook:Nu bij Kruidvat: Voordelig overnachten bij Fletcher Hotels
Lees ook:Nu bij Kruidvat: Voordelig overnachten bij Fletcher Hotels
Lees ook:Alleen bij Kruidvat: Voordelig overnachten in 100 hotels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>