Mijlpaal Booking.com: 600.000 accommodaties, 42 miljoen reviews

Booking

Groot feest bij booking.com. Nadat het bedrijf 5 jaar geleden nog maar 100.000 accommodaties in de aanbieding had, heeft Booking deze week verblijf nummer 600.000 aan het aanbod toegevoegd. Nummer 600.000 is de Franse boerderij La Croix in Bouteilles-Saint-Sébastien.

Op Booking.com kun je, naast grasduinen door alle accomodaties in allerlei landen, een heleboel reviews lezen, de teller staat inmiddels op 42 miljoen reviews. Genoeg te lezen dus. Op deze site kun je niet alleen hotelkamers boeken, het aanbod bestaat uit 28 verschillende accommodaties in landen verspreid over de hele wereld. Zo kun je vakantiewoningen en appartementen boeken, maar kun je ook kamers in vuurtorens, boomhutten en kastelen reserveren.

Booking.com is in 1996 begonnen als kleine start-up in Enschede. vandaag de dag is het bedrijf in Amsterdam gevestigd en is eigendom van Priceline, een bedrijf uit Amerika. Inmiddels is Booking.com beschikbaar in 41 talen.

Bron: Misset Horeca

Lees ook:Mijlpaal: Booking.com verwelkomt 1 miljardste gast
Lees ook:Booking.com bereikt miljoenste accommodatie
Lees ook:Nieuw bij Booking.com: Last minute app Booking Now
Lees ook:Nieuw bij Apple Maps: Hotelreviews Booking.com en TripAdvisor
Lees ook:Booking.com ontwerpt app voor Apple Watch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>