Droom Deal Dagen: Voordelig overnachten bij Golden Tulip

Droomdeal

Terug van eigenlijks nooit weggeweest. De Droom Deal Dagen van Golden Tulip zijn er weer. Deze week kun je een hotelkamer in Nederland, Belgie en Luxemburg reserveren voor  25, 30, 35 of 40 euro per nacht. En dat is inclusief ontbijt. Hoe leuk is dat!?

Deze actie kun je reserveren tot en met zondag 29 maart. De actie is geldig met aankomst tussen 1 april (geen grap) en 30 juni 2015. De aanbieding is geldig bij alle deelnemende hotels in Nederland, België en Luxemburg. Per hotel is een beperkt aantal kamers beschikbaar voor deze actie. Het tarief is gebaseerd op een tweepersoonskamer. De minimale verblijfsduur is 2 nachten, 3 nachten is de max. Reserveringen kunnen niet geannuleerd of veranderd worden.

Heb jij zin in een weekendje Maastricht? Of wil jij graag eens Hilversum en omgeving ontdekken? Doe dan mee met de Droomactie en ga heerlijk voordelig overnachten. Voor meer informatie en deelnemende hotels kijk je op: goldentulip.com/aanbiedingen

Lees ook:Droom Deal Dagen: Voordelig overnachten bij Golden Tulip
Lees ook:Droom Deal Dagen: Goedkoop overnachten bij Golden Tulip
Lees ook:Droom Deal Dagen: Goedkoop overnachten bij Golden Tulip
Lees ook:Waanzinnige WestCord Weken: Voordelig overnachten bij WestCord Hotels
Lees ook:Waanzinnige WestCord Weken: Voordelig overnachten bij WestCord Hotels

1 Reacties // Reageer

One thought on “Droom Deal Dagen: Voordelig overnachten bij Golden Tulip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>