Opmerkelijk: Chinese miljardair reserveert 140 hotels in Parijs voor bedrijfsuitje

hotelsign

Een Chinees bedrijf bestaat dit jaar 20 jaar en viert dat met alle werknemers. De directeur van het Chinese bedrijf Tiens Group had nog wat geld over en organiseerde daarom een bedrijfsuitje voor al zijn werknemers. Nu ging het personeel niet een avondje bowlen en steengrillen, maar de directeur pakte het gelijk groots aan. De directeur en alle 6.400 medewerkers gingen namelijk 4 dagen op vakantie naar Frankrijk. Kost wat, maar dan heb je ook wat.

Baas van het hele spul Li Jinyuan had het plan om eerst naar Parijs te gaan en daar te overnachten. Li moest maar liefst 4.000 hotelkamer in 140 hotels boeken. De werknemers sliepen niet alleen in de hotels, ze gingen ook nog eens met zijn allen de stad in en namen het Louvre over. De Louvre moest de tent sluiten zodat de werknemers allemaal in het museum konden.

Van daaruit ging het bedrijf door naar de Côte d’Azur. 79 hotels met 4 en 5 sterren in Cannes en Monaco waren helemaal volgeboekt. In totaal werden er 4.760 kamers geboekt en gingen met zijn allen met de bus, 147 in totaal, naar Promenade des Anglais. Daar vormden ze samen een zin die vanuit de lucht zichtbaar was.

En omdat dit de grootste menselijke ketting ooit was, heeft het bedrijf een plekje veroverd in het Guinness Book of Records. Kosten van dit bedrijfsuitje: 13 miljoen euro.

Lees ook:Nieuw Tulip Inn hotel opent oktober 2016 op Schiphol
Lees ook:Hotelgasten Cannes in paniek om foute IS-grap
Lees ook:Personeel Kurhaus in opstand
Lees ook:Nieuwe exploitant en naam voor Hotel de Roskam in Gorssel
Lees ook:Golden Tulip en Make-A-Wish gaan samenwerken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>