Apollo Hotel in Groningen in juni open

Apollo Hotels

In maart 2014 maakte Apollo Hotels & Resorts bekend dat de hotelketen een hotel ging vestigen in Groningen. De verbouwing is nu, een dik jaar later, bijna voltooid en ook bijna klaar voor gebruik.

Het nieuwe Apollo Hotel is gevestigd in het kantorencomplex La Liberté aan het Vrijheidsplein in hartje Groningen.  De commerciële ruimtes van het complex waren aanvankelijk bestemd als kantoorruimte, maar is nu omgetoverd tot hotel. Het hotel krijgt 105 hotelkamers, een restaurant met terras op de derde verdieping , 2 vergaderzalen en 1 fitnessruimte. Het hotel is gevestigd in de 3 onderste verdiepingen. De andere 19 verdiepingen bestaan uit appartementen.

Apollo Hotels & Resorts is een keten van kwaliteitshotels en resorts welke zich hebben gevestigd in de Benelux. Naast het eigen merk, exploiteert de groep ook andere bedrijven, zoals Thermae 2000 in Valkenburg.

Apollo Hotel Groningen (Open vanaf 25 juni)
Laan van de Vrijheid 91, Groningen

Lees ook:Apollo opent nieuw hotel in Groningen
Lees ook:Grootste Ramada Hotel van Europa in Amsterdam
Lees ook:De Zwarte Doos in Groningen wordt hotel
Lees ook:Apollo Hotels (her)-opent hotel in Vinkeveen
Lees ook:Easyhotel wil uitbreiden in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>