Nieuw in Grand Hotel Karel V Utrecht: Nijntje-suite

nijntje

Nijntje is jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden. Grand Hotel Karel V in Utrecht wil het konijntje en de fans extra in het zonnetje zetten en heeft daarom een familiesuite omgetoverd tot een echte Nijntje-suite. 31 juli is de opening van deze speciale suite. En ook jij kan gratis en voor niks in deze hippe suite overnachten.

Opening

Nijntje bestaat dit jaar al 60 jaar. Het Centraal Museum en Mercis bv hebben de suite omgetoverd tot Nijntje-Suite. In deze kamer kom je echt overal Nijntje tegen. Zo slaap je onder een dekbed met de afbeelding van Nijntje erop, staat Nijntje ook op de kussens en is er een speeltafel vol met Nijntje-spelletjes aanwezig. Ook de badkamer is geheel Nijntje.

De Nijntje-suite wordt op vrijdag 31 juli officieel geopend door kinderboekenillustratoren Ingrid en Dieter Schubert. Iedereen kan dan een kijkje nemen in deze speciale suite. Bezoekers zijn welkom vanaf 13.30 uur. De bezoekers kunnen ook een gratis overnachting in deze suite winnen. En ook jij kan winnen.

Winactie

Wil je meedoen en een gratis overnachting winnen? Bezoek dan tussen 13.30 en 14.45 uur de suite, laat je naam achter en wie weet trekken de illustratoren wel jouw naam uit de pot. Je wint niet alleen een overnachting, maar je krijgt er ook een gratis ontbijt bij, een infopakket over Utrecht en je kan gratis naar het wellnesscentrum van het hotel. Ook krijg je vrijkaarten voor de familietentoonstelling Feest! Nijntje 60 jaar in het Centraal Museum in Utrecht.

Arrangement

Heb je niet gewonnen, maar wil je wel in de suite slapen, dan kun je ook gewoon een overnachting in de suite boeken. Vanaf 99,50 kun je het speciale Nijntje-arrangement boeken en dat is inclusief ontbijt, fietsen en een leuke Nijntje attentie. Het arrangement kun je hier bekijken en boeken.

GeschiedenislesjekarelV

Hotel Karel V is een hotel met 5 sterren. Het hotel dankt zijn naam aan keizer Karel V, een van de prominente gasten die met zijn zus Maria van Hongarije hier in 1543 logeerde. Ruim 600 jaar geleden, in 1348, gaf de Ridderlijke Duitse Orde opdracht tot de bouw van dit klooster. In de volksmond werd de Balije van Utrecht al snel Het Duitse Huis genoemd. In 1807 kocht koning Lodewijk Napoleon en maakte van het klooster een militair hospitaal, dat tot 1990 in bedrijf was. In 1992 werd het gebouw gerenoveerd en omgebouwd tot hotel.

Grand Hotel Karel V
Geertebolwerk 1, Utrecht

Bron: Stadsbladutrecht.nl 

Lees ook:Stayokay opent Nijntje-kamer in Utrecht-Centrum
Lees ook:Nieuw bij Amstel Hotel Amsterdam: Overnachten in de Van Gogh-suite
Lees ook:Nieuw bij Hotel Okura Amsterdam: Van Gogh Suite
Lees ook:Nieuw in New York: De duurste hotelsuite ter wereld
Lees ook:Corendon Vitality Hotel in Amsterdam officieel geopend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>