(Filmpje) Slapen in een taxi in New York

taxihotel

Een paar weken geleden schreef ik over Taxi Hotel. Dit zijn een aantal taxi’s in New York waar je goedkoop in kan overnachten. RTL Nieuws correspondent Erik Mouthaan ontdekte de taxi’s ook en maakte hier een reportage over.

Hotels in New York zijn vaak peperduur, vooral als je in het centrum van deze metropool wilt overnachten. Niet iedereen heeft zoveel geld tot zijn beschikking. Ondernemer en stand up comedian Jonathan Powley uit New York had dit ook in de gaten en wilde een goedkope overnachtingsplek creëren. En dus kocht hij een paar taxi’s en toverde deze om tot hotelletjes. En deze hotels zijn erg populair.

Het Taxi Hotel bestaat uit 7 taxi’s, staan in Queens en in elke taxi is er plek voor 3 personen. De taxi heeft 1 slaapkamer en 1 bed. Een badkamer is er niet, elektriciteit en stromend water is er ook niet. Overnachten in deze bijzondere hotels kan al vanaf 18 euro per nacht.. Geen geld dus.

Ben je benieuwd naar deze taxi’s. Erik nam een kijkje en dat kan je hier bekijken: https://youtu.be/smQkDHZSvv8

Enthousiast geworden? Reserveren kan al heel gemakkelijk en snel via Airbnb. 

Lees ook:Nieuw in New York: Goedkoop overnachten in Taxi Hotel
Lees ook:Court Garden Hotel: Groenste hotel van Nederland
Lees ook:Bizarre Hotels: Onderwaterhotel in Dubai
Lees ook:90.000 Hotelkamers in New York
Lees ook:Hotel Week NYC: Voordelig overnachten in hartje New York

1 Reacties // Reageer

One thought on “(Filmpje) Slapen in een taxi in New York

  1. Hilde

    Dat is een heel inventieve manier om goedkoop te verblijven in New York. Zelf ben ik van plan om nog eens te gaan couch surfen daarmee bespaar je veel kosten en je krijgt echt inzicht van hoe het lokale volk daar leeft. Lijk me echt een geweldige ervaring.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>