Scandic Antwerpen wordt van der Valk-hotel

scandicantwerpen

Hotel Scandic Antwerpen, gevestigd vlakbij de luchthaven van de stad, is verkocht. Hotelketen van der Valk heeft het hotel gekocht voor 16 miljoen euro.

Het hotel in Antwerpen is het 11e van der Valk-hotel in België. De hotelketen had al hotels in onder andere Brussel, Mons en Nazareth. In Brussel is ook een Scandic-hotel gevestigd, maar deze zal niet verkocht worden.

Hotel Scandic ligt op 2,5 kilometer van de Antwerpse binnenstad en op slechts 10 minuten rijden van de luchthaven van Antwerpen.Het hotel heeft 2014 kamers en suites. Naast de kamers heeft het hotel ook een restaurant (Mathus Restaurant), bar en fitnesszaal.

Van der Valk Hotels & Restaurants is een echt familiebedrijf. Het beginpunt ligt in 1939, Martien van der Valk sr toverde dranklokaal de Goude Leeuw in Voorschoten om tot hotel. Het was zijn streven elk van zijn 11 kinderen een eigen hotel te geven. En ook de kleinkinderen en naaste familieleden runnen vandaag de dag een hotel. Van der Valk is nu een hotelketen met 93 hotels en restaurants wereldwijd.

Lees ook:Omroep Max maakt serie over hotelfamilie Van der Valk
Lees ook:Carrefour de l’Europe in Brussel overgenomen door NH Hotel Group
Lees ook:(Filmpje) Scandic to Go: Pop-up hotelkamer in Scandinavië
Lees ook:(Filmpje) Scandic to Go: Pop-up hotelkamer in Scandinavië
Lees ook:Aanslagen Brussel: Hotels Brussel bieden gratis kamers aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>