Nieuw bij Aloft Hotels: Roomservice bestellen via emoji’s

emoji

Wil je roomservice bestellen, maar heb je geen zin om met de receptie te bellen en ben je te moe om te praten? Dan heeft hotelketen Aloft Hotels iets leuks voor je bedacht. De hotelketen heeft vandaag de TiGi-service gelanceerd, roomservice bestellen via emoji’s.

TiGi staat voor Text it, Get it service. Met deze service hoopt de keten een beetje met zijn tijd mee te gaan. Maar hoe werkt deze service? Het is vrij simpel, in elke hotelkamer ligt een menukaart met 6 verschillende pakketten, die je kunt bestellen. Je kan een pakket kiezen, sms’t (Sms’en is trouwens wel zo 2009, maar dat terzijde) je naam, kamernummer en een aantal emoji’s naar het hotel. Binnen no time krijg je een bevestigingsmail en staat de roomservice al voor de deur. Kind kan de was doen.

Maar wat voor pakketten krijg je dan? Je kan bijvoorbeeld kiezen voor The Sightseer. Je sms’t dan de emoji van het Vrijheidsbeeld en het hotel zorgt er dan voor dat er 2 drankjes, een plattegrond en een Metrocard van 10 dollar naar je kamer worden gebracht. En is je telefoon bijna leeg en is je oplader stuk, sms dan een telefoontje en een oplader naar het hotel en de oplader is binnen een paar minuten in je kamer.

De dienst is nu alleen nog maar beschikbaar in Aloft Hotel Manhattan Downtown, in New York, maar de dienst zal de komende weken uitbreiden naar de rest van de hotels.

Lees ook:Helsinki heeft de duurste roomservice
Lees ook:Robot zorgt voor de roomservice in Amerikaans hotel
Lees ook:Nieuw bij Hotel de l’Europe in Amsterdam: The Pleasure Box
Lees ook:Nieuw bij Aloft Brussel: Hotelkamer openen met je telefoon
Lees ook:Nieuw in Zaandam: Manzo’s Suites

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>