One Direction neemt videoclip op in hotel, hotel volgeboekt

onedirectionhotel

Boyband One Direction heeft een nieuwe single en bijbehorende videoclip gelanceerd. De clip is gefilmd in het InterContinental hotel in New York. En het hotel profiteert direct van de extra aandacht, want fans willen nu maar wat graag in het hotel overnachten.

In de clip van van Perfect, de 2e single van het album Made in the A.M., is de naam van het hotel duidelijk te zien en ligt Harry Styles in bed in een penthouse. En die bewuste kamer, die is geliefd bij de fans. De manager van het hotel laat weten dat deze hotelkamer voor weken is volgeboekt. Fans willen maar wat graag in hetzelfde bed overnachten en het boeit ze niet dat ze daar 5.000 dollar per nacht voor moeten betalen.

Maar het gaat niet alleen hard met reserveringen voor het Penthouse, ook de rest van de kamers en suites zijn zo goed als bezet. De Manhattan Suites zijn ook gewild, deze kosten 1.500 dollar per nacht. Het hotel laat weten dat ze het een eer vonden dat de boyband het hotel had uitgekozen om de clip te draaien. Ze vonden het zo’n grote eer, dat ze gratis in het hotel mochten verblijven. Het hotel had overigens nooit verwacht dat ze zoveel reserveringen zouden krijgen.

Wil je de videoclip en het hotel zelf ook eens bekijken? Dat kan hier:  https://youtu.be/Ho32Oh6b4jc

Lees ook:Ty Warner Penthouse: Duurste hotelkamer van Amerika
Lees ook:Vacature: Hotel Post Plaza Leeuwarden zoekt beddentesters
Lees ook:Hotel Week NYC: Voordelig overnachten in hartje New York
Lees ook:Bizarre Hotels: voor Lord of the Rings fans
Lees ook:The Rolling Stones gespot in Limburgs hotel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>