Heropening: Golden Tulip Riverside eerste Amsterdamse hotel met 7 sterren

Bron: Tony Perez

Bron: Tony Perez

Vorige week heeft Golden Tulip Amsterdam Riverside haar deuren officieel heropend met een bijzondere strategie voor de Nederlandse hotelwereld. De gast kan bij boeking in hetzelfde hotelgebouw kiezen voor een overnachting op drie- of viersterren niveau.

Het hotel biedt dan een apart prijs- en inrichtingsniveau onder één dak, terwijl de algemene voorzieningen zoals het restaurant, zalen en fitness voor iedereen gelijk zijn en na de renovatie vier sterren (plus) niveau hebben. Hiermee speelt Golden Tulip Amsterdam Riverside goed in op de wisselende markt in de hoofdstad en kan een betere prijstransparantie bieden.

riverside1

Foto: Tony Perez

Vanaf nu hebben hotelgasten de keuze uit 132 viersterren kamers en 60 driesterren kamers. Het hotel biedt voor de verduidelijking ook meteen twee afzonderlijke merken aan: zowel Golden Tulip als Tulip Inn.

Over Golden Tulip Amsterdam Riverside

In totaal beschikt Golden Tulip Amsterdam Riverside over 192 drie- en viersterren hotelkamers. Het hotel is natuurrijk gelegen aan rivier de Gaasp en beschikt over een modern internationaal bar & restaurant concept met de naam Flavours Food & Drinks, wat plaats biedt aan 60 gasten. Verdere faciliteiten zijn een groot terras aan het water, een compleet nieuwe fitness ruimte, roomservice en ruime vergaderfaciliteiten tot 250 personen. Golden Tulip Amsterdam Riverside ligt op 20 minuten van Schiphol en 5 minuten van de Amsterdam ArenA. De RAI, het WTC en het centrum is op 20 minuten afstand.

 Over Autogrill® & Golden Tulip

Sinds 20013 is Autogrill franchisenemer van Golden Tulip en heeft momenteel 6 Tulip Inn hotels en 1 Golden Tulip hotel in Nederland. Autogrill Group is wereldleider op het gebied van Food & Beverage en Retail Services voor ‘people on the move’. Wereldwijd opereren wij in 38 landen verspreid over 5 continenten. Autogrill Group stemt haar portefeuille per land af en neemt hier wereldwijde merken, nationale en lokale ketens en intern ontwikkelde concepten in op. Ons portfolio omvat meer dan 350 internationale en lokale merken; zowel eigen merken als onder licentie.

Bij Autogrill Nederland bedienen wij met ruim 700 medewerkers jaarlijks 3,5 miljoen gasten in onze 18 restaurants en hotels. Je vindt ons overal waar mensen onderweg zijn langs de belangrijkste autosnelwegen. Naast de eigen merken AC Restaurants & Hotels en Flavours Food&Drinks, vind je bij Autogrill Nederland ook andere merken zoals Starbucks Coffee, Burger KING en Domino’s Pizza.

Golden Tulip Riverside
Provincialeweg 38, Amsterdam

Lees ook:Droom Deal Dagen: Voor 20 euro overnachten bij Golden Tulip
Lees ook:Droom Deal Dagen: Goedkoop overnachten bij Golden Tulip
Lees ook:Golden Tulip en Make-A-Wish gaan samenwerken
Lees ook:Kantoor wordt hotel
Lees ook:Droom Deal Dagen: Goedkoop overnachten bij Golden Tulip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>