Hotelnacht 2016: Vroegboekactie gestart

hotelnacht2016

Over een maand begint de Hotelnacht weer. De vroegboekactie voor dit bijzondere evenement is vandaag begonnen.

In het weekend van 16 en 17 januari zal de jaarlijkse Hotelnacht weer plaatsvinden. Dit jaar doen veel bijzondere hotels door heel Nederland mee aan de Hotelnacht. Amsterdammers konden al eerder profiteren van de vroegboekkorting. Zij konden zo voordelig in een hotel in eigen stad overnachten.

3 jaar geleden begon Amsterdam met dit evenement, Rotterdam en Den Haag volgden snel en het evenement was gelijk een succes. Zo’n groot succes zelfs dat veel hotels uit andere steden ook mee willen doen. Het evenement is nu landelijk geworden en veel bijzondere hotels in bijzondere steden doen nu mee.

Tijdens de Hotelnacht laten de hotels zien hoe gastvrij ze zijn en openen de deuren voor hun stadsgenoten. Voor een speciale prijs kunnen de stadsgenoten dan in bijzondere en luxe hotels overnachten. Naast de hotels konden deelnemers van dit evenement ook genieten van diverse culinaire en culturele feestjes in die hotels. In 2016 doen veel bijzondere hotel uit heel Nederland mee aan de Hotelnacht. Je kunt nu ook kiezen uit 3 verschillende categorieën: Creative, Premium of Luxury Hotels.

Het idee voor dit hotelfestival ontstond nadat trendwatcher Vincent van Dijk één jaar lang in alle 365 hotels van Amsterdam sliep en zo kon ervaren hoe leuk het is om toerist in eigen stad te zijn. Van Dijk: “Door de bril van een toerist bekijk je je stad op een andere manier. Je doet dingen die je normaal doet als je een andere stad bezoekt en niet zozeer in je eigen stad. Dit geeft een totaal nieuwe ervaring en ontdekking van je eigen stad.”

Ook dit jaar organiseren de deelnemende hotels allerlei culturele, creatieve en culinaire evenementen tijdens de Hotelnacht. Zo leer je jouw eigen stad nog beter kennen! Hotelnacht Tickets (passe-partouts die toegang geven tot alle evenementen van de Hotelnacht) kunnen voor een speciale pakketprijs direct tijdens het boeken van een kamer worden aangeschaft. Deze Hotelnacht Tickets zijn nu ook ‘los’ te bestellen via de website van Hotelnacht.

Woon je dus in bijvoorbeeld Amsterdam, Maastricht of Den Haag dan kun je nu een hotelkamer in een hotel in je eigen stad boeken. En boeken, dat kan via deze site!

Lees ook:Hotelnacht: Vroegboekkorting voor Amsterdammers
Lees ook:Hotelnacht 2017: Vroegboekactie gestart
Lees ook:Hotelnacht gaat uitbreiden naar andere steden
Lees ook:Programma Hotelnacht 2017 bekend
Lees ook:16 & 17 januari: Hotelnacht 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>