Nieuw bij Fletcher: Boek een Verrassingshotel

Verrassingshotel

Ben je dol op verrassingen en wil je er nog lekker en voordelig even tussenuit? Dan zit je goed bij Fletcher. Je kunt bij de hotelketen namelijk een Verrassingshotel boeken. Je overnacht in een hotel in Nederland, maar waar dat is, is nog een verrassing.

Fletcher heeft nu een speciale website gelanceerd, Verrassingshotel.nl. Jij boekt 1 van de arrangementen, bepaalt de datum en Fletcher kiest vervolgens het hotel uit. Als dat geen Surpriseshow, zonder Henny Huisman helaas, is? Maar hoe werkt dit concept nu?

Vrij simpel. Je gaat naar de site, kiest het arrangement dat jij wilt, laat weten op welke datum of data jij in een hotel wilt overnachten en maakt een keuze uit 1 van de 4 voorkeursregio’s in Nederland. Wil jij je volledig laten verrassen, dan kun je dat ook aanvinken. Nog even je gegevens invullen en voila, je hebt een verrassingshotel geboekt. 72 uur voor aankomst in je hotel krijg je te horen in welk hotel je mag overnachten.

Het 2-daags Verrassingsarrangement kost 59 euro per kamer en is inclusief reserveringskosten, ontbijt en diner.

Lees ook:Opgelicht waarschuwt: Pas op voor mail over hotelreservering
Lees ook:Hotel Val Monte in Berg en Dal verkocht
Lees ook:Fletcher neemt Golden Tulip Doorwerth over
Lees ook:Fletcher koopt Mercure Hotel Rosmalen
Lees ook:Logeer je gek: Win een jaar lang gratis overnachten bij Stayokay

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>