Waanzinnige WestCord Weken: Voordelig overnachten bij WestCord Hotels

waanzinnig

Zin om een paar nachten voordelig in een hotel te overnachten. Dan heeft WestCord hotels nu een leuke actie voor je in de aanbieding. Deze week kun je namelijk, tijdens de Waanzinnige WestCord Weken, een hotelkamer reserveren voor maar 55 euro per kamer per nacht.

Deze actie kun je reserveren van 31 januari tot en met 7 februari en is boekbaar op basis van beschikbaarheid. De actie is boekbaar bij alle deelnemende hotels in Nederland. De hotelkamers en luxe appartementen boek je al vanaf 55 euro per nacht, dit is wel exclusief ontbijt, toeristenbelasting en eindschoonmaak. De eindschoonmaak is alleen geldig voor de appartementen. Wil je liever wel een lekker ontbijtje bij je overnachting, dan betaal je 80 euro per nacht per kamer.

Het tarief is gebaseerd op een tweepersoonskamer in een hotel en een appartement voor 4 personen. Ben je met 1 of 2 personen meer, dan kun je ook overnachten in een appartement voor 5 of 6 personen. Dan betaal je 80 euro per nacht.

WestCord Hotels is officieel opgericht in 2001, maar het begon al jaren eerder, op Vlieland. In 1968 koopt vader Emo Westers Hotel de Wadden op Vlieland. Niet voor hemzelf, maar voor zijn zoon Harry. Er volgen meerdere hotels op Vlieland, maar ook op Terschelling en jaren later, in 2001, worden er ook hotels op de vaste wal gekocht. Zo is de keten trotse eigenaar van Hotel New York in Rotterdam en het WTC Hotel in Leeuwarden. Vandaag de dag heeft de keten 14 hotels.

Alle 15 hotels van WestCord Hotels doen mee met deze actie. Dus wil je uitwaaien op Terschelling? Of wandelen op de Veluwe? Of gewoon voordelig overnachten in onze hoofdstad? Ga dan naar deze site en boek deze actie!

Lees ook:Waanzinnige WestCord Weken: Voordelig overnachten bij WestCord Hotels
Lees ook:Waanzinnige WestCord Weken: Voordelig overnachten bij WestCord Hotels
Lees ook:Westcord Hotels komt naar Groningen
Lees ook:Droom Deal Dagen: Goedkoop overnachten bij Golden Tulip
Lees ook:Herfstvakantie: Kinderen eten gratis in restaurant WestCord Hotel Delft

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>