Openingsactie Fletcher de Eese: Bepaal zelf de prijs van jouw overnachting

eesegiethoorn

Op 1 maart 2016 opent Fletcher Hotel De Eese-Giethoorn weer de deuren. Hotelketen Fletcher heeft nu een leuke openingsactie bedacht. Jij mag namelijk een aantal dagen zelf bepalen wat jij voor de overnachting wilt betalen.

In november werd Hotel de Eese in het Overijsselse De Bult door de rechter failliet verklaard. In januari nam Fletcher het hotel over. Per 1 maart gaat dit hotel verder onder de naam Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn. Het hotel ligt vlakbij Steenwijk en in de bossen op de grens van Overijssel, Drenthe en Friesland.

Het hotel, met 4 sterren, beschikt over 56 comfortabele hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Verder is er een à la carte restaurant met een verrassende, gevarieerde keuken waar de chef-kok met oog voor detail de meest heerlijke gerechten voor jou bereidt. Voor de actievelingen is er een tennisbaan, zwembad en een geheel nieuwe saunaruimte met stoomcabine (op reservering).

Om de opening van dit nieuwe hotel te vieren kun jij op vrijdag 26 februari t/m maandag 29 februari, nog voor de opening dus, zelf de prijs van uw overnachting bepalen bij het uitchecken! Gebruik van het uitgebreide ontbijtbuffet in het hotel is verplicht (€16 p.p.p.n.). Bij aankomst krijg je een lekker glaasje bubbels, Het zwembad, de stoomcabine en de sauna zijn gratis en je hoeft ook geen reserveringskosten en toeristenbelasting te betalen.

Lijkt deze actie jou wel wat en wil jij graag dit nieuwe hotel ontdekken? Reserveren kan via deze site.

Fletcher Hotels is een hotelketen uit Nederland. De hotelketen onderscheidt zich door zijn authentieke hotel-restaurants, die veelal zijn gevestigd in historierijke gebouwen. Alle Fletcher hotels zijn bovendien uniek en liggen op de mooiste locaties van Nederland.

Lees ook:Voormalig hotel De Eese in De Bult wordt Fletcher Hotel
Lees ook:Hotel Willibrordhaeghe in Deurne wordt Fletcher Hotel
Lees ook:Smullen geblazen: Fletcher Hotels en Koetjesreep gaan samenwerken
Lees ook:Fletcher neemt Golden Tulip Doorwerth over
Lees ook:Fletcher grootste hotelketen van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>