Fletcher neemt Mercure Hotel Den Haag Leidschendam over

fletcherdenhaag

Mercure Hotel Den Haag Leidschendam is overgenomen door Fletcher Hotels.  Per 1 april 2016, geen grap, gaat het hotel verder onder de naam Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag. Met deze overname staat het aantal Fletcher Hotels op 70, en dat moet gevierd worden. 

Op 1 april 2016 gaat het hotel verder onder de Fletcher vlag. Om dit te vieren komt Fletcher Hotels met een ludieke actie. Iedereen die op 1 april 2016 jarig is en 70 jaar wordt, mag gratis overnachten in één van de 70 unieke Fletcher hotels. De jarigen kunnen zich aanmelden tussen vrijdag 1 april en vrijdag 8 april 2016 via 0347 – 750 430 of [email protected] onder vermelding van deze ludieke actie. Let op, wees er snel bij, want alléén de eerste 70 aanmeldingen zijn verzekerd van een gratis overnachting.

Het hotel ligt nabij het centrum van Den Haag en beschikt over 96 kamers, 7 vergaderzalen, een culinair à la carte restaurant genaamd Chiparus, een gezellige bar en een fitnessruimte. Overnachten kan al vanaf 55 euro. Verder beschikt het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag over een ruim terras met uitzicht over een fraaie waterpartij. Het luxe hotel is goed te bereiken vanuit de grote steden Den Haag, Leiden en Rotterdam en de luchthavens Schiphol en Rotterdam The Hague Airport.

Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met 70 unieke 3- en 4-sterren hotels die allen zijn gelegen op de mooiste locaties door heel Nederland in de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden. Het hotelbedrijf is al vijf jaar op rij gekozen tot ‘Populairste Hotelketen van Nederland’. Er zijn totaal 2600 mensen werkzaam bij Fletcher Hotels.

 

Lees ook:Hotel Willibrordhaeghe in Deurne wordt Fletcher Hotel
Lees ook:Zoover Awards: Boek een overnachting bij Fletcher en krijg een Fletcher tas kado
Lees ook:Fletcher bouwt nieuw hotel in Arnemuiden
Lees ook:Openingsactie Fletcher de Eese: Bepaal zelf de prijs van jouw overnachting
Lees ook:Fletcher neemt Golden Tulip Doorwerth over

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>