Nieuw in Amsterdam: Mr. Jordaan

jordaan

Amsterdam heeft er weer een nieuw hotel bij. Een maand geleden opende Mr. Jordaan de deuren.

Het hotel is gevestigd in het hart van, hoe kan het ook anders, de Jordaan aan de Bloemgracht. Het hotel is gebaseerd op het levensverhaal van meneer Onna, die eind jaren zestig begon met het aanbieden van een slaapplek in zijn eigen huis in de Jordaan. Meneer Onna begon met 1 kamer, maar bouwde dit al snel uit tot een heel hotel. In feite was het al een soort Airbnb en was Meneer Onna zijn tijd al ver vooruit. Of Onna wel een vergunning had en of de gemeente dit ook een goed plan vond is overigens niet bekend.

Het interieur van het hotel en de hotelkamers zijn ingericht in jaren 60 urban stijl. Je kan in diverse kamers slapen, zo kun je slapen in de Cozy Double of in de Happy Single. Naast kamers beschikt het hotel ook over een gezellige bar met restaurant. Het hotel heeft wel 2 regels voor zijn gasten: Zo moet de gast rekenen houden met de buren, niet teveel lawaai maken en mag je alleen maar buiten roken.

Mr. Jordaan
Bloemgracht 102, Amsterdam

Lees ook:Oeps: Badhotel Noordwijk ontruimd om bbq in hotelkamer
Lees ook:Nieuw in Amsterdam: Pension Homeland
Lees ook:Nieuw op Schiphol: Hilton Amsterdam Airport Schiphol
Lees ook:Nieuw in Amsterdam: Citiez Hotel Amsterdam
Lees ook:Herrie in de Druiventros: Herman den Blijker pakt Brabants familiehotel aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>