Nieuwe boekingssite Iamreservations gelanceerd

reservations

Vandaag is de officiële lancering van de nieuwe online travel agent Iamreservations.com. De online deuren naar de, door IAMRESERVATIONS, best beoordeelde hotel locaties worden geopend.

Naast een uitgebreid aanbod van luxe grote hotels tot een pittoreske bed & breakfast, biedt de site handpicked hotspots aan. Nu alleen in Nederland, maar binnenkort ligt elke bestemming binnen handbereik.

De sleutel tot kwaliteit, zit bij IAMRESERVATIONS in de aandacht voor details. Als hoteliers zijnde weten ze waar het in deze wereld om draait, en dat de boeker het middelpunt is. ‘Voel je verbonden, waar je ook bent of wilt zijn’ is het devies.

“Met trots lanceren wij deze vernieuwende online travel agent voor trips binnen Nederland,” aldus Claudia van den Berg, oprichtster Iamreservations.com. “Wij gaan voor topervaringen en kwaliteit in plaats van kwantiteit. Alle locaties op onze site zijn door ons geselecteerd, passen binnen het concept en zijn beoordeeld door reviews met een 8 of hoger. Laat je inspireren en ontdek de vele verrassende plekjes in Nederland”.

Ter introductie kan er nu tijdelijk extra voordelig geboekt worden op Iamreservations.com met de I AM a delicious breakfast actie. Vink het ‘gratis ontbijt’ supplement aan en krijg je ontbijt gratis bij je overnachting. De actie loopt t/m 31 mei 2016.

Lees ook:Nieuw bij Amazon: Hotels boeken bij Amazon Travel
Lees ook:Bed & Breakfast Logement No5 Assen Beste Bed & Breakfast van Nederland 2017
Lees ook:Onderzoek: Gratis ontbijt in hotel belangrijker dan gratis wifi
Lees ook:Princess Hotel Collection en Different Hotels gaan samenwerken
Lees ook:Beste B&B van Nederland 2017: Dit zijn de genomineerden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>