Deze week: Overnachten in Hotel IFA Continental op Gran Canaria

continental

Terwijl iedereen nog druk aan het werk is, ben ik momenteel aan het genieten van maar liefst 3 weken vakantie. En vandaag is het tijd om echt vakantie te vieren, want ik vertrek naar Gran Canaria, olee!

Na lang wikken en wegen wist ik nog niet waar ik naartoe moest. Ik vind alles leuk en had een top 3 gemaakt. Ik had de keuze uit een hotel op Sicilië (waar nu bosbranden zijn), een hotel in Orlando (waar het nu ook niet pais en vree is) of een hotel op Gran Canaria. Ik besloot om voor optie 3 te gaan, maar de spoeling qua hotels was best wel dun geworden, te meer ook omdat ik voor een last-last minute ging.

Uiteindelijk heb ik hotel IFA Continental in Playa del Ingles geboekt. Het hotel heeft 3 sterren, ligt vlakbij het strand en het centrum en beschikt over een heerlijk groot zwembad. De beoordelingen zijn goed, al lees ik wel dat de wifi, waar je ook nog voor moet betalen, niet optimaal is. En wifi, dat heb ik juist nodig. Maar gelukkig beschikt het hotel over een aantal mifi-routers (Mobiele wifi’s) die ik bij de receptie kan huren. Ik heb zelf ook zo’n handig apparaatje en ben benieuwd welke het beste is.

Het hotel heeft naast vele kamers en 2 zwembaden ook een aantal bars en een restaurant met, als ik de foto’s mag geloven, heerlijk eten. ik verblijf op basis van halfpension, All Inclusive kon ook, maar ik weet niet zo goed of dit wel iets voor mij is.

Ben jij nu ook benieuwd naar dit hotel? Dat komt goed uit, op mijn Facebook plaats ik de komende week een paar leuke foto’s. Like de pagina en de foto’s komen vanzelf in je timeline terecht.

Lees ook:Nieuwe eigenaren voor Hotel ’t Kruisselt in De Lutte
Lees ook:Persoonlijk: Een weekje relaxen in Hotel Platanista op Kos
Lees ook:Deze week: Overnachten in Hotel Irida op Skiathos
Lees ook:Vijf zwaargewonden na gasexeplosie hotel Gran Canaria
Lees ook:Actie Hotel de Marne: Zoek en vind de sleutel en win een overnachting

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>