Nieuw in Gorssel: Hotel Loetje Gorssel

loetje

Gorssel is weer een hotel rijker. Aanstaande maandag opent Hotel Loetje Gorssel de deuren.

In het pand zat eerst Hotel de Roskam. Dit hotel ging in maart 2014 failliet, werd overgenomen, stond weer te koop en in december 2015 koopt de huidige eigenaar, Loetje, een familiebedrijf met vestigingen in Laren, Amsterdam, Overveen en Bergen, het pand. Het pand kreeg een flinke opknapbeurt en in april ging het restaurant weer open. De hotelkamers waren nog niet klaar, maar deze worden maandag feestelijk geopend.

Het hotel beschikt over 10 hotelkamers, met elk een eigen unieke stijl. Het overgrote deel van de kamers is geschikt voor twee personen, enkele kamers ook voor drie personen. Sommige kamers hebben een balkon, of een apart bad of toilet. Overnachten kan al vanaf 93 euro. Naast het restaurant is een museum gevestigd, More. Dit is het grootste museum op het gebied van Nederlands Modern Realisme. Het museum trekt veel bezoekers uit het hele land. Museum More beschikt over een mooie brasserie, Café More, en ook van deze zaak voeren wij de exploitatie.

Hotel en restaurant de Roskam was een begrip in Gorssel en omgeving. Het hotel bestaat al 360 jaar, heeft schitterende kamers, diverse vergaderzalen en  een prachtige uitstraling. Het hotel is gelegen in het dorp Gorssel, halverwege de oude Hanzesteden Deventer en Zutphen.

Hotel Loetje Gorssel (Geopend vanaf 15 augustus)
Hoofdstraat 26, Gorssel

Lees ook:Nieuwe exploitant en naam voor Hotel de Roskam in Gorssel
Lees ook:Hotel De Roskam in Gorssel gaat weer open
Lees ook:Hotel de Roskam in de veiling
Lees ook:Miljardair koopt hotel de Roskam in Gorssel
Lees ook:Veiling Hotel de Roskam uitgesteld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>