Doorstart voor Hotel Tongerlo Roosendaal

tongerlo

In februari vorig jaar sloot Hotel Tongerlo in Roosendaal de deuren. Het pand stond al die tijd leeg, maar daar komt verandering in. Het hotel gaat namelijk in december weer open.

De familie Coppens sloot het hotel, omdat de bezettingsgraad van het hotel laag en het hotel niet meer rendabel was. Het hotel aan de Bloemenmarkt heeft nu 2 nieuwe exploitanten. Gisteren tekenden de 2 het huurcontract. Het is de bedoeling dat het hotel in december weer in bedrijf zal zijn.

Hotel Tongerlo is gevestigd in een gemeentelijk monument en gebouwd in 1898. Het hotel heeft 18 kamers, waaronder 14 tweepersoonskamers, 4 eenpersoonskamers. Naast deze kamers heeft het hotel ook 4 hotelappartementen. De prijzen van de kamers varieerden tussen de 80 en 115 euro. Het interieur van het hotel is vrij bijzonder. Het meubilair is Indonesisch en met de hand gemaakt.

De familie Coppens runde dit hotel sinds 2001, in de eerste jaren liep het hotel goed, maar later liep de bezetting terug. Vooral zakelijke gasten lieten het hotel helaas links liggen. In december is de heropening van het hotel.

Bron: BN De Stem

 

Lees ook:Hotel Tongerlo in Roosendaal gaat sluiten
Lees ook:Hotel Kinderdijk in Alblasserdam gaat weer open
Lees ook:Hotel Kinderdijk in Alblasserdam gaat weer open
Lees ook:Actie Weekend Vrij Jaar NS: Nu tijdelijk met gratis hotelovernachting
Lees ook:Te koop: Prins Hendrik Hotel op Texel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>