The Hague Marriot officieel geopend

marriotthehague

In juni 2015 kwam het nieuws naar buiten dat het bekende Worldhotel Bel Air aan de Johan de Wittlaan in hartje Den Haag was verkocht aan hotelketen Marriot. Een verbouwing volgde en afgelopen donderdag werd het nieuwe hotel officieel geopend.

Het hotel, The Hague Marriot Hotel geheten, was al sinds januari open, maar de keten begon daarna met een intensieve renovatie en verbouwing. Afgelopen week was de verbouwing afgerond en dat vierde het hotel met een groot feest. Tijdens het feest, compleet met foodfestival en de lancering van een nieuw promotiefilmpje, werd het hotel officieel geopend.

Het hotel heeft een grondige renovatie ondergaan. Het hotel voldoet nu aan alle eisen van de huidige en toekomstige gast en de laatste Marriott standaarden. Het hotel telt 275 luxe kamers en 31 suites, verdeeld over 9 verdiepingen. Overnachten kan al vanaf 113 euro per nacht.

Daarnaast beschikt het hotel over een executive lounge, fitness, 21 vergaderzalen, een restaurant, private dining faciliteiten en de Great Room lobby & bar.

The Hague Marriot Hotel
Johan de Wittlaan 30, Den Haag

Lees ook:Nieuw in Den Haag: The Hague Marriot Hotel
Lees ook:Grote brand in Marriot Hotel Den Haag
Lees ook:The Manhattan Hotel wordt Marriot Rotterdam
Lees ook:Piet Boon renoveert kamers Marriot Amsterdam
Lees ook:Online inchecken bij Marriot Hotel Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>