Niet iedereen blij met uitbreidingsplannen Van der Valk Middelburg

valk

Hotel Van der Valk in Middelburg wil graag uitbreiden. Zo komen er extra kamers bij, maar het hotel legt ook een tennisbaan aan. En die tennisbaan, daar zitten buurtbewoners een beetje mee in hun maag.

Het is de bedoeling dat het hotel gaat uitbreiden met 40 extra hotelkamers. Het hotel telt dan straks 160 kamers. Ook heeft het hotel plannen voor een wellness- en fitnessruimte, zwembad, binnentuin, extra parkeerplaatsen en tennisbanen. De plannen zijn er wel, maar de gemeente zal voor deze uitbreiding het bestemmingsplan moeten aanpassen.

Afgelopen donderdag was er een informatiebijeenkomst voor omwonenden. De buurtbewoners hadden vrijwel geen bezwaar, maar hebben wel moeite met de openingstijden van de nog te realiseren tennisbaan. Buurtbewoners willen graag dat hotelgasten straks al om 22.00 uur stoppen met tennissen, maar volgens de regels mag er tot 23.00 uur getennist worden. De gemeente zal met het hotel om tafel gaan of het mogelijk is om de openingstijden in te korten.

Mocht de gemeente de plannen goedkeuren, dan start de bouw in 2017. De werkzaamheden gaan anderhalf jaar duren.

Bron: PZC.nl 

Lees ook:Buurtbewoners Van der Valk Den Bosch niet blij met uitbreiding
Lees ook:Golfclub Nistelrode wil 5-sterrenhotel
Lees ook:Ondanks bezwaren: Plannen Hampshire Hotel Groningen gaan door
Lees ook:Hotel De Blanke Top in Cadzand-Bad gaat uitbreiden
Lees ook:Efteling wil uitbreiden met tweede hotel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>