easyHotel Amsterdam City Centre South viert 5 jarig bestaan

EasyHotel Ferdinand Bolstraat, Amsterdam

In oktober bestaat de easyHotel vestiging in de Amsterdamse Pijp, tevens de eerste vestiging van easyHotel Benelux, officieel vijf jaar. Het easyHotel Amsterdam City Centre South heeft alle verwachtingen overstegen: vijf jaar lang lag de bezettingsgraad tegen de 100% aan. Voor easyHotel dé bevestiging dat er behoefte is aan hotelconcepten zoals easyHotel deze biedt: gemak en comfort tegen een voordelige prijs.

Gasten die in het easyHotel verblijven zijn erg tevreden, zo blijkt uit de gastenbeoordelingen. Veelal dezelfde pluspunten worden benadrukt: geweldige locatie, uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel, comfortabele, schone kamers en de voordelige prijs die je bij weinig andere hotels in Amsterdam kunt vinden.

De vestiging in Amsterdam schetst een uitstekend beeld van de uitgangspunten van easyHotel: een makkelijk te bereiken hotel in een levendige buurt met veel bezienswaardigheden, evenementen, café’s en restaurants op loopafstand van het hotel. De formule van easyHotel speelt hiermee goed in op het duurdere hotelaanbod in Amsterdam door een kwalitatief goed maar betaalbaar alternatief te bieden.

easyHotel is een unieke hotelformule, bedacht door Sir Stelios Haji-Ioannou, oprichter van easyJet. Wereldwijd heeft easyHotel 25 hotels in de grote steden van Europa en het Midden-Oosten. Danzep Hotels is master franchise houder van easyHotel in de Benelux en opende vijf jaar geleden het eerste easyHotel in Nederland, in Amsterdam gevolgd door vestigingen in Rotterdam en Den Haag. Met de nieuwe vestigingen in Brussel en Amsterdam Arena Boulevard telt easyHotel Benelux eind 2016 vijf hotels met in totaal 534 kamers.

easyHotel Amsterdam City Centre South
van Ostadestraat 97, Amsterdam

Lees ook:Amsterdam krijgt 2e easyHotel
Lees ook:Nieuw in Brussel: easyHotel Brussel City Centre
Lees ook:easyHotel Amsterdam al 4 jaar lang volgeboekt
Lees ook:Dit weekend: Easy overnachten in Brussel
Lees ook:Nieuw in Amsterdam: easyHotel Amsterdam Arena Boulevard

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>