Alleen bij Van der Valk: Voordelig overnachten tijdens de Valk Exclusief Hotelweken

Heb je zin om nog even een paar dagen in een hotel te overnachten, maar heb je niet zoveel te besteden? Dan zit je de volgende 4 maanden goed bij Van der Valk. Tijdens de Valk Exclusief Hotelweken kun je namelijk voor weinig geld een kamer boeken, en wie wilt dat nou niet?

Van 15 oktober 2016 t/m 28 februari 2017 vinden de Valk Exclusief Hotelweken plaats. Voor een zeer voordelige vaste prijs kun je bij geselecteerde hotels nu al een overnachting boeken in één van de Valk Exclusief hotels, voor een verblijf met aankomst in de wintermaanden december, januari en februari.

Die voordelige prijs is echt voordelig, de prijs is namelijk 50 euro per kamer per nacht, echt een koopje dus. De actie is op basis van één of twee personen en beschikbaarheid en is exclusief ontbijt. Ook hoef je tijdens deze Hotelweken geen reserveringskosten te betalen. En overnacht je alleen, dan blijft de prijs ook 50 euro. Je hoeft namelijk geen toeslag te betalen, ideaal dus voor singles! En wil je toch een ontbijt erbij boeken, dan kun je dat aangeven bij de boeking, de prijs gaat dan omhoog naar 65 euro.

Ben je enthousiast geworden en wil je een kamer boeken? Dan kan via deze link. Veel plezier alvast!

Lees ook:Alleen bij Van der Valk: Voordelig overnachten tijdens de Valk Exclusief Hotelweken
Lees ook:Alleen bij Van der Valk: Voordelig overnachten tijdens de Valk Exclusief Hotelweken
Lees ook:HotelWeek Summer Edition 2015: Voordelig overnachten in luxe hotels
Lees ook:Hotelweek 2015: Voordelig overnachten in luxe hotels
Lees ook:Uitbuikweken: Voordelig overnachten bij Fletcher

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>