14 november: Opening Pier Suites Scheveningen

pier

De Pier in Scheveningen is sinds 2015 compleet vernieuwd. De misschien wel bekendste attractie aan de Nederlandse kust is inmiddels een ware foodboulevard geworden met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen en winkels. Naast eten en drinken kun je binnenkort ook overnachten op de Pier. De Pier Suites zijn namelijk bijna klaar voor gebruik. Op 14 november zal het bijzondere hotel geopend worden.

In navolging van de opening van het grootste terras van Nederland, de Foodboulevard, de Pier Offices én het eerste Reuzenrad boven zee, wordt momenteel hard gewerkt aan de oplevering van het volgende Pier-project: op het Toreneiland van het Scheveningse icoon zijn de werkzaamheden voor de bouw van vijf ‘Pier Suites’ bijna klaar.

Deze exclusieve hotelsuites, van ruim 30 m², krijgen elk een eigen buitenruimte met panoramisch zicht op de Noordzee en worden onder andere voorzien van een jacuzzi. Overnachten kan al vanaf 315 euro. Het kost wat, maar dan heb je ook zeker wat. Na de oplevering van deze vijf Pier Suites volgen er nog acht stijlvolle Cabins, die op de buitenste ring van het Zuidereiland worden gerealiseerd.

De opening is op 14 november. Boek nu een 2-persoonskamer voor minimaal 2 nachten en geniet samen van het prachtige uitzicht op meer dan 50 meter boven strand en zee én parkeer gratis tijdens jouw verblijf. Deze actie is geldig tot en met 31 oktober 16.

Pier Suites Scheveningen
Strandweg 150-154, Den Haag

Lees ook:Plannen voor pop-up hotel op De Pier in Scheveningen
Lees ook:De Pier Scheveningen krijgt vergunning voor pop-up hotel
Lees ook:Plannen voor budgethotel op Pier Scheveningen
Lees ook:6 mei: Opening, open huis en winactie Watertorenhotel Nes
Lees ook:Opening W Amsterdam uitgesteld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>