Nieuw op Schiphol: Tulip Inn Amsterdam Airport

Golden tulip vlag

Schiphol is weer een hotel rijker. Morgen opent het Tulip Inn Amsterdam Airport officieel de deuren.

Het Tulip Inn Amsterdam Airport ligt op de ideale plek met luchthaven Schiphol aan de ene kant en het Amsterdamse Bos aan de andere kant. Dit gloednieuwe 3-sterren hotel op luchthaven Schiphol is ideaal voor passagiers en zakenreizigers. Het strakke, trendy boetiekhotel is groen ingericht en biedt een aantal unieke voorzieningen.

Het hotel beschikt over 143 kamers/ De kamers zijn strak ingericht, vol botanische details die passen in het groene thema van het hotel. Alle kamers zijn voorzien van wifi, een flatscreen tv met satellietkanalen en hebben allemaal een eigen badkamer. Overnachten kan al vanaf 100 euro.

Vanuit het hotel ben je met de gratis elektrische shuttle service binnen 15 minuten op Schiphol. Vanuit Schiphol zijn de bekende trekpleisters in het centrum van Amsterdam per trein in 12 minuten bereikbaar. Het hotel heeft 65 parkeerplekken op eigen terrein en diverse hotelfietsen, waarmee de reiziger bijvoorbeeld naar het naastgelegen Amsterdamse Bos kan gaan.

Tulip Inn Amsterdam Airport
Piet Guilonardweg 3, Schiphol

Lees ook:Nieuw in Hoofddorp: Novotel Amsterdam Schiphol Airport
Lees ook:Nieuw Tulip Inn hotel opent oktober 2016 op Schiphol
Lees ook:Hotel Sassenheim komt met Shuttle service
Lees ook:European Hotel Design Award: Hilton Amsterdam Airport in de prijzen gevallen
Lees ook:Holiday Inn Express Amsterdam – Sloterdijk geopend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>