Nieuw in Naarden: Vesting Hotel

Naarden krijgt er een hotel bij. Over een maand opent het Vesting Hotel de deuren. Vesting Hotel Naarden is een kleinschalig boutique hotel waar iedereen zich thuis kan voelen. Een plek waar goede service en kwaliteit worden geleverd tegen betaalbare prijzen.

Het Vesting Hotel is gelegen op een zeer goede locatie, hartje Naarden Vesting. Direct tegenover de Grote Kerk waar tal van evenementen worden georganiseerd en die landelijke bekendheid geniet vanwege de jaarlijkse Matthäus Passion die door tal van prominenten wordt bezocht. Aan de overzijde van de straat staat het oude stadhuis uit 1601 en in de directe omgeving zijn vele andere cultuurhistorische bezienswaardigheden. Aan het einde van de straat ligt ook Het Arsenaal van Jan des Bouvrie.

Het Vesting Hotel wordt gerealiseerd in een gemeentelijk monument uit 1912, het voormalig stadsarchief, en krijgt 12 kamers en 2 suites. De suite met uitzicht op de Grote Kerk en het historische stadhuis springt het meeste in het oog. De kamers variëren in grootte van 18 tot 23 m2, de suites zijn 34 en 48 m2.

Op de begane grond komt de Vesting Lounge, de huiskamer van Het Gooi. Hier kunnen zowel hotelgasten als passanten en bewoners de hele dag terecht voor een drankje en wat eten. Het hotel noemt het Fast Casual Dining: kleine, gezonde en betaalbare hapjes. Voor het meer traditionele dineren werkt Vesting Hotel Naarden graag samen met de vele lokale restaurants.

Vesting Hotel Naarden (Geopend vanaf half december)
Raadhuisstraat 1-3, Naarden

Lees ook:Vesting Hotel Naarden start crowdfundingsactie
Lees ook:Nieuw in Goes: Hotel & Brasserie Katoen
Lees ook:Volendamse zanger Simon Keizer viert huwelijk in hotel in Edam
Lees ook:Nieuw in Ootmarsum: Het Fietshotel
Lees ook:Hotel Post Plaza in Leeuwarden gaat uitbreiden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>