Element Amsterdam lanceert pop-up Swop Shop

Met de feestdagen in het vooruitzicht introduceert Element Amsterdam Hotel een hartverwarmend initiatief: De Swop Shop. De achterliggende gedachte is dat reizen ook eenzaam kan zijn, vooral tijdens de feestdagen.

Het Element Hotel is ingericht voor gasten die langer dan een paar nachten verblijven in Amsterdam. Gedurende de maand december introduceert het long-stay hotel een pop-up ‘swop shop’; waar gasten kerstitems kunnen lenen om hun hotelkamer feestelijk op te tuigen. De ‘swop shop’ maakt het gasten ook mogelijk onderling spullen te ruilen of door te geven , in het kader van ‘gifting’.

Speciaal voor de aankomende feestdagen wordt de gemeenschappelijke lounge in het Element Hotel omgetoverd tot een ‘swop shop’. De prachtige designkast van enkele meters, die zich uitstrekt over de gehele lengte van de lounge, wordt gedurende de maand december rijkelijk gevuld met allerlei soorten kerstaccessoires: van kerstbomen, kerstballen, sfeerlichtjes en pieken, tot kerstige kaskrakers, winterpantoffels en warme spreien. Gasten worden uitgenodigd om hun favoriete items uit te kiezen en daarmee hun kamer kerst klaar te maken, voor een home-away-from-home gevoel. Ook kunnen gasten in het teken van ‘geven’, na vertrek, zelf andere items in de shop achterlaten, zoals fotolijstjes of een dekentje.

Bovenop de ‘swop shop’, voor een extra kerstgevoel, zal op Kerstavond de ‘don’t disturb’-magneet plaatsmaken voor een rood-witte kerstsok, waarin iedere gast op Kerstochtend een mooie verrassing kan verwachten.

Het in februari geopende Element Amsterdam Hotel, dat eerder werd beloond met het gerenommeerde LEED-certificaat, wordt internationaal erkend als marktleider op het gebied van duurzaamheid. Vanuit deze visie is ook dit kerstinitiatief ontwikkeld.

Element® Hotels biedt long-stay comfort voor iedereen die bewust en duurzaam leeft. Er zijn nu 22 Element Hotels wereldwijd; 19 in Noord-Amerika, twee in Europa en 1 hotel in Azië. Starwood Hotels is eigenaar van Element Amsterdam. Starwood heeft nu vier hotels in Nederland, naast Element Amsterdam: W Amsterdam, het Sheraton Amsterdam Airport Hotel en Hotel Des Indes in Den Haag, een Luxury Collection Hotel. Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. is één van de meest vooraanstaande bedrijven in de hotel- en vrijetijdswereld met meer dan 1.300 hotels en resorts in circa 100 landen.

Element Amsterdam
A.J. Ernststraat 577, Amsterdam

Lees ook:Element Amsterdam officieel geopend
Lees ook:Nieuw in Amsterdam: Element Amsterdam
Lees ook:Amsterdam krijgt eerste Element-hotel van Nederland
Lees ook:Long Stay, No Way: Actiegroep stapt naar rechter om nieuw hotel Kinkerbuurt te verbieden
Lees ook:Longstayhotel: Hotelplannen Amsterdamse Kinkerbuurt goedgekeurd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>