Hotel Voucher Actie: Voordelig overnachten bij Fletcher

Heb jij zin om heel, maar dan ook heel goedkoop te overnachten in een hotel in Nederland? Dat kan! De Fletcher Voucheractie is er weer. Met deze waardevoucher kun je al voor € 14,95 per persoon een nachtje in een hotel van Fletcher overnachten. Koopje dus!

Met de Fletcher Hotel Waardevoucher geniet je van een heerlijk verblijf in één van de  drie- of viersterren Fletcher hotels. Het bestellen is zeer gemakkelijk, binnen 5 minuten heb je de vouchers al in huis.

De Fletcher Hotel Voucher kost slechts € 14.95 p.p.* en geeft recht op een overnachting in een standaard 2-persoonskamer in een van de deelnemende 3- en 4-sterren Fletcher hotels, zonder de verplichting iets extra’s af te nemen. De voucher is geldig voor reserveringen tot en met 31 maart 2018.

De actie is op basis van beschikbaarheid. Je koopt minimaal 2 vouchers. In totaal ben je dan € 29,90 kwijt en dat is exclusief reserveringskosten en toeristenbelasting. Ontbijt en diner in het hotel is dus niet verplicht. De vouchers bestel je via deze site. Na de bestelling ontvang je direct de link voor de speciale actiewebsite waar je de reservering kunt maken! Veel plezier!

Lees ook:Hotel Voucher Actie: Voordelig overnachten bij Fletcher
Lees ook:Hotel Voucher Actie Winter 2015: Voordelig overnachten bij Fletcher
Lees ook:Hotel Voucher Actie: Voordelig overnachten bij Fletcher
Lees ook:Alleen bij Kruidvat: Voordelig overnachten in 100 hotels
Lees ook:Nu bij Kruidvat: Voordelig overnachten in 100 hotels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>