Hotelnacht 2018: Vroegboekactie start morgen

hotelnachtams

Over een paar maanden begint de 6e editie van de Hotelnacht weer. Ben je Amsterdammer en heb je zin om voordelig in je eigen stad te overnachten? Dan kan dat nu nog voordelig, want de vroegboekactie voor de Hotelnacht op 13 en 14 januari start morgen.

.De Amsterdamse lezers van Het Parool zijn de gelukkigen en krijgen als eerste de mogelijkheid om een kamer te bemachtigen in een van de deelnemende hotels. Vanaf zaterdag 30 september om 12 uur kan er geboekt worden met een speciale Vroegboekcode. De Parool-actie loopt tot zondag 1 oktober 12 uur. Daarna kan ook de rest van Amsterdam een kamer boeken!

Dit jaar wil de organisatie iedereen een gelijke kans geven en een overbelasting van het boekingssysteem voorkomen. Daarom worden alle kamers op willekeurige tijden vrijgegeven. De Amsterdammer kan ook dit keer kiezen uit drie soorten hotels: Creative, Premium en Luxury hotels met bijbehorende tarieven 55, 75 en 125 euro. Hierbij kun je Hotelnacht Tickets aanschaffen die toegang geven tot de verschillende hotelfeestjes. En neem maar van ons aan; daar wil je bij zijn!

Het idee voor dit hotelfestival ontstond nadat trendwatcher Vincent van Dijk één jaar lang in alle 365 hotels van Amsterdam sliep en zo kon ervaren hoe leuk het is om toerist in eigen stad te zijn. Van Dijk: “Door de bril van een toerist bekijk je je stad op een andere manier. Je doet dingen die je normaal doet als je een andere stad bezoekt en niet zozeer in je eigen stad. Dit geeft een totaal nieuwe ervaring en ontdekking van je eigen stad.”

In december wordt het definitieve programma van de 6e Hotelnacht bekendgemaakt. Er worden weer tientallen Hotelnacht-feestjes, diners en activiteiten georganiseerd en het belooft weer een heerlijke staycation te worden!

Lees ook:Hotelnacht 2017: Vroegboekactie gestart
Lees ook:Hotelnacht Den Haag en Rotterdam stopt
Lees ook:Hotelnacht 2016: Vroegboekactie gestart
Lees ook:Hotelnacht: Goedkoop overnachten in je eigen stad
Lees ook:Hotelnacht: Vroegboekkorting voor Amsterdammers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>