Nu bij Kruidvat: Voordelig overnachten bij Fletcher Hotels

Heb jij zin om heel, maar dan ook heel goedkoop in een hotel in Nederland te overnachten? Dat kan! Bij Kruidvat kun je nu een voucher kopen voor een hotelovernachting in een 3- of 4-sterrenhotel van Fletcher, voor maar € 11,99 per persoon, per nacht! Geen geld dus.

Wat moet je doen?

Ga vandaag nog snel naar een Kruidvat bij jouw in de buurt en vraag bij de kassa om een actievoucher. Je krijgt dan een kassabon met activatiecodes erop. Met die codes kun je weer een hotelovernachting boeken op de site die op de kassabon staat. Na je boeking ontvang je binnen 24 uur een reserveringsbevestiging, krijg je deze niet dan is de reservering niet geldig.

Gooi na je boeking de kassabon niet weg, bij aankomst in het hotel moet je deze bon laten zien. Heb je geen bon meer, of ben je deze vergeten, dan zal het hotel 50 euro per kamer, als borg, in rekening brengen. Kom je de bon weer ergens in een schoenendoos tegen, dan kun je hem naar het hotel sturen en krijg je de borg weer terug, met aftrek van 12,50 euro aan administratiekosten.

Fletcher

Ruim 75 hotel van Fletcher doen aan deze actie mee. De hotels zijn gelegen op de mooiste locaties van Nederland: Midden in de duinen, in Bourgondisch Limburg, op de Veluwe en op de prachtige Waddeneilanden. Ideaal gelegen voor prachtige fiets- en wandeltochten, uitstapjes naar leuke bezienswaardigheden, attractieparken en musea. Bij alle hotels kun je (elektrische) fietsen huren. Daarnaast beschikken enkele hotels over een (binnen-) zwembad, bowlingbanen, fitnessruimte, sauna en solarium. Kortom, je krijg veel, voor maar weinig geld.

Voorwaarden

De activatiecodes zijn t/m 22 oktober 2017 in alle Kruidvat filialen te koop, zolang de voorraad strekt. De activatiecodes zijn geldig voor overnachtingen gedurende de periode van t/m 31 mei 2018 (inclusief feestdagen). Boeken doe je voor 28 februari 2018, daarna verliezen de codes zijn waardes.De codes gelden voor alle dagen van de week, op basis van een 2-persoonskamer. Per kamer zijn 2 activatiecodes nodig. Boeken is exclusief toeristenbelasting en administratiekosten.Wil je alle voorwaarden lezen? Dan kan op deze site.

Op=op!

Ik weet dat er de afgelopen jarenr heel veel klachten zijn geweest over het feit dat er heel veel hotelkamers heel snel volgeboekt waren. Per hotel is namelijk maar een deel van de kamers beschikbaar gesteld voor deze actie en die zijn vaak direct al volgeboekt. Daarom adviseer ik je om zo snel mogelijk de vouchers op te halen en vooral niet te wachten met boeken, anders vis je achter het hotelnet. Het boeken gaat namelijk echt als een speer.

Koop die kaarten en boek die overnachting dus snel en wie weet overnacht je dan wel binnenkort voor heel weinig geld in een heerlijk hotel. Meer informatie over deze actie en de deelnemende hotels? Dat kan je hier lezen.

Lees ook:Alleen bij Kruidvat: Goedkoop overnachten bij Fletcher Hotels
Lees ook:Kruidvat hotel-actie: Nog 1 week om te boeken
Lees ook:Vanaf morgen bij Kruidvat: Voordelig overnachten bij Fletcher Hotels
Lees ook:Nu bij Kruidvat: Voordelig overnachten bij Fletcher Hotels
Lees ook:Nu bij Kruidvat: Voordelig overnachten in 100 hotels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>