Fotoblog: Hotel de Stokerij in Oudenburg

Een aantal maanden geleden verbleef ik in Hotel de Stokerij in het Belgische Oudenburg. Ik maakte honderden foto’s en schreef een review over dit kleinschalige hotel. In de review was er maar plek voor een paar foto’s, vandaar nu een fotoblog, met de 20 mooiste foto’s!

Ik bezocht het hotel op uitnodiging van HotelSpecials, een boekingssite waar je bijzondere hotels in de Benelux, Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland en Scandinavië kunt boeken, voor een mooie prijs. De site biedt unieke Specials aan, waarin je altijd iets extra’s krijgt bij je reservering, zoals bijvoorbeeld een ontbijt of een gratis nacht.

HotelSpecials is daarnaast ook bekend van de Hotelweek. Een week waarin luxe, bijzondere hotels in Europa in de aanbieding gaan. Wanneer de volgende Week is, is nog niet bekend.

DSC01291 belgiehotel2 belgie8 (3) belgie12 belgie8 (2) belgie9 Belgie10 belgie11 belgie13 belgie14 belgie15 belgie16 belgiehotel belgiehotel3 belgiehotel4 belgiehotel7 belgiehotel6 belgie1 belgie2 belgie3

 

 

Lees ook:Review: Hotel de Stokerij in Oudenburg (België)
Lees ook:Nieuw bij Skyscanner: Skyscanner Hotels app
Lees ook:HotelWeek Zomerweek 2016: Voordelig overnachten in luxe hotels
Lees ook:Valse hotelreviews: Zo herken je ze
Lees ook:Valse hotelreviews: Zo herken je ze

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>