Terug op tv: Bed & Breakfast

bedmax

Terug op tv: Bed & Breakfast. Vanaf vanavond kunnen we weer gratis een kijkje nemen in een aantal leuke B&B’s in het land en zien hoe eigenaren van andere B&B’s deze beoordelen.

Drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars Bed & Breakfast aan een grondig onderzoek. In dit seizoen slapen de eigenaren weer op bijzondere plekken. De eigenaren proberen ondertussen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving tijdens verschillende uitjes.

Giethoorn & Friesland
De B&B-houders zijn vanavond in Giethoorn en Friesland.

De Bed & Breakfast-houders reizen af naar Giethoorn waar het net heeft gesneeuwd. Het waterrijke landschap ziet er sprookjesachtig uit, maar het verhindert ook dat er met de auto voor de deur kan worden gestopt. De gasten moeten daarom met hun koffertjes over de vele bruggetjes glibberen.

Na het avontuur in Giethoorn reizen de gasten door naar twee B&B’s in Friesland. Daar slapen ze op historische grond én maken ze kennis met de eerste Elfstedentochtwinnaar!

Bed & Breakfast, elke maandag, 21.25 uur, NPO 1

Lees ook:Terug op tv: Bed & Breakfast
Lees ook:Genomineerden Beste Bed & Breakfast van Nederland 2016 bekend
Lees ook:Hof van Laren is Beste Bed & Breakfast van Nederland 2016
Lees ook:Beste B&B van Nederland 2017: Dit zijn de genomineerden
Lees ook:B&B Tala Lodge in Ravenswoud in de prijzen gevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>