Kanye West ergert Koninklijke familie in hotel

Kanye West heeft zich de woede van de Britse Koninklijke familie op de hals gehaald. De rapper woont al een paar maanden in een hotel op een steenworp afstand van Buckingham Palace, Lanesborough Hotel.

Kanye huurt de bovenste verdieping van het pand en heeft van een aantal kamers studio’s en modeateliers gemaakt. Vrienden van de rapper lopen de deur van het hotel plat. Een aantal leden van de Britse koninklijke familie verbleef ook in het peperdure hotel, waar je voor een suite meer dan 3000 euro per nacht betaalt. Ze waren dan ook ‘not amused’ toen Kanye en zijn entourage een nogal luidruchtig feestje bouwden. Er klonk keiharde muziek en het hotel rook naar wiet. De Koninklijke familie heeft een klacht ingediend.

Lees ook:Fans van Justin Bieber bellen hotel in Londen plat
Lees ook:Paleis Soestdijk wordt deels hotel
Lees ook:Haagse hostels niet blij met verdubbeling toeristenbelasting
Lees ook:Balinees hotel bedolven onder ‘lieve mails’ na ceremonie
Lees ook:Hotel De Duif in Lisse weer open

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>