Sergio Herman opent restaurant en hotelsuites in Cadzand-Bad

strandhotel

Het is een bijzondere week voor Sergio Herman. Zo ontving de topkok maandag een 2e Michelingster voor zijn restaurant The Jane in Antwerpen en vrijdag maakte Sergio bekend dat hij een 2e restaurant in Cadzand-Bad wil openen. Daarnaast opent hij ook 6 luxe suites in het Strandhotel.

Precies 2 jaar geleden sloot Sergio Restaurant Oud Sluis. Het restaurant met 3 sterren behoorde tot één van de beste restaurants ter wereld, maar was totaal uit zijn jasje gegroeid. Sergio besloot een geheel nieuw restaurant op te zetten in Antwerpen en al snel kreeg The Jane een Michelinster en nu heeft het restaurant al 2 sterren. Maar Sergio wil meer en heeft besloten om een 2e restaurant te beginnen, in Cadzand-Bad. Het moet een laagdrempelige zaak worden met een ‘tijdloze uitstraling’, want de chef wil een breed publiek aanspreken. Er komen ook gerechten van zijn vader op de kaart.

Maar dat is nog lang niet alles, Sergio is ook bezig met een ander project. Zo opent Sergio in 2018 6 luxe suites in het vernieuwde Strandhotel in Cadzand-Bad. Het Strandhotel, met 4 sterren, gaat flink uitbreiden. Het hotel wordt volledig vernieuwd, krijgt luxe appartementen erbij en beschikt straks over 70 kamers, nu zijn dat er nog 31. Het restaurant komt in de haven, ontwerper Piet Boon zal het hotel compleet restylen.

Het hele hotel zal in fases worden vernieuwd en in 2018 in zijn geheel worden opgeleverd. Het familiehotel blijft een familiehotel, maar er komen straks veel meer faciliteiten bij. Zo komt er een fitness, zwembad, wellness, een winkel en een dynamische lobby. De hotelbar krijgt een open keuken en de food & beverage zal volledig onder de verantwoordelijkheid van de Sergio Herman Groep komen.

Het hotel krijgt daarnaast ook 6 zogeheten Sergio-suites. Deze suites bieden uitzicht op de Noordzee en in deze suites zal de culinaire beleving centraal staan. Sergio en zijn team zijn nu bezig om het concept en de styling van de kamers te bedenken en te ontwikkelen. Sergio en zijn team gaan de suites ook zelf exploiteren. De exploitanten van het hotel gaan over de overige 64. Het is de bedoeling dat het restaurant in september 2016 zijn deuren zal openen.

Bron: HLN.be/Misset Horeca

Lees ook:Hotel De Blanke Top in Cadzand-Bad gaat uitbreiden
Lees ook:Vacature: Hotel Post Plaza Leeuwarden zoekt beddentesters
Lees ook:Fletcher bouwt nieuw hotel in Arnemuiden
Lees ook:W Amsterdam opent op 9 oktober
Lees ook:Plannen voor luxe hotel en appartementen in Sint Maartenszee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>