Ronaldo begint eigen hotelketen

cr7

Christiano Ronaldo heeft wat geld over en gooit het roer om. De wereldberoemde voetballer stopt niet met voetballen, maar begint een eigen hotelketen. Voor nu, maar ook voor later, als de voetballer de bal zat is.

Op een persconferentie in Lissabon vorige week liet Ronaldo weten dat het altijd al een droom van hem was om een eigen hotel te bezitten. De tijd is nu daar om die droom ook echt in vervulling te laten gaan. Maar Ronaldo is slim en weet zelf ook wel dat hij een onbekende is in de hotelwereld en gaat hiervoor dus een samenwerking aan met Pestana, een hotelketen uit Portugal. Ronaldo investeert maar liefst 37 miljoen euro in niet 1, maar gelijk in een hele serie hotels. De hotels zullen het opschrift CR7 dragen.

De hotels komen in Portugal, Madrid en New York te staan. Het 1e hotel zal op Madeira worden gebouwd, waar Ronaldo is geboren. Wanneer de hotels de deuren gaan openen, is nog niet bekend. Mocht je nu denken dat Ronaldo na deze investering op een houtje moet bijten, dan kan ik je geruststellen. De voetballer van Real Madrid krijgt jaarlijks 70,4 miljoen euro op zijn bankrekening gestort.

 

Lees ook:Ronaldo wil hotel voor beroemdheden bouwen in Marrakech
Lees ook:Christiano Ronaldo opent eerste eigen hotel in Portugal
Lees ook:Karl Lagerfeld begint eigen hotelketen
Lees ook:Drijvende hotels ontworpen voor WK in Qatar
Lees ook:Voormalig gitarist Judas Priest begint hotel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>