Frans hotel weigert Britse royals

marotte

Het zal je maar gebeuren, ben je een belangrijke prins of prinses, wil je een hotel boeken en dan heeft het hotel geen kamer voor je vrij. Het overkwam Prins William, Prins Harry en Hertogin Kate van Groot-Brittanie.

Kate en William wilden in juni graag een paar nachten in het vijfsterrenhotel Marotte in Amiens overnachten.  Het paar is dan in de buurt voor de herdenking van de Slag aan de Somme, die honderd jaar geleden begon en had plannen om een kamer te boeken. Maar de Britse royals komen van een kouwe kermis thuis, want het hotel is dan al prop- en propvol. En dus weigerde het hotel het stel, want volgeboekt is ook echt volgeboekt. Je moet het maar durven, als hotel zijnde zo’n belangrijk trio weigeren.

Het hotel laat aan de website The Local weten dat ze het jammer vinden dat de royals niet in het hotel kunnen overnachten, maar willen geen andere gasten teleurstellen door hun kamers te annuleren. Het drietal moet nu op zoek naar een ander hotel en dat is juist het probleem. Alle hotels in de omgeving zijn al maanden, zo niet jaren al, volgeboekt. Er zijn nog wel een paar tentjes vrij op de camping in Amiens, maar het is nog maar de vraag of William en Harry in een tentje willen slapen..

 

Lees ook:Nieuw in Londen: Overnachten in een Harry Potter-kamer
Lees ook:Tip: Hotel volgeboekt? Hotel Room Alerts!
Lees ook:Kruidvat hotel-actie: Nog 1 week om te boeken
Lees ook:One Direction neemt videoclip op in hotel, hotel volgeboekt
Lees ook:Eurosonic Noorderslag: Hotels Noord-Drenthe en Groningen volgeboekt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>