Christiano Ronaldo opent eerste eigen hotel in Portugal

ronaldo

Christiano Ronaldo is niet alleen maar druk met voetballen en doelpunten scoren. Volgende week zal hij namelijk zijn eerste echte eigen hotel openen.

De wereldberoemde voetballer liet in december weten dat hij een eigen hotelketen begint. Niet omdat hij stopt met voetballen, maar omdat het al jarenlang een droom van hem is om een hotel te bezitten. En aangezien Ronaldo beschikt over genoeg geld, hoefde hij het niet bij 1 hotel te laten, maar is hij gewoon een hele hotelketen gestart. De hotels zullen het opschrift CR7 dragen, Ronaldo gaat hiervoor samenwerken met een hotelketen uit Portugal, die wel verstand heeft van het runnen van hotels.

De hotels komen in Lissabon, Funchal, Madrid, New York te staan. Naast deze 4 hotels, heeft Ronaldo ook plannen voor een hotel in Marokko. Dit is geen gewoon hotel, maar zal een superdeluxe luxe hotel worden waar alleen beroemde beroemdheden met geld mogen overnachten.

Christiano liet een paar dagen geleden op Instagram weten dat het eerste hotel, gevestigd in Funchal op Madeira, volgende week de deuren gaat openen. Het hotel ligt vlakbij de haven, overnachten kan al vanaf 180 euro per nacht. Het is niet bekend of Ronaldo himself aanwezig is op de opening. Woensdag mogen hij en zijn teammaten voetballen tegen Wales en je weet maar nooit hoe dat eindigt en in welke bui Ronaldo dan is.

Lees ook:Ronaldo begint eigen hotelketen
Lees ook:Ronaldo wil hotel voor beroemdheden bouwen in Marrakech
Lees ook:Hotel Bon’Aparte in Barchem per direct gesloten
Lees ook:Uitbreiding Marriot: Houthaven Amsterdam krijgt 2 nieuwe hotels
Lees ook:Hotel Andy Murray in opspraak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>