Karl Lagerfeld begint eigen hotelketen

hotelsign

Na Armani en Versace is er weer een ontwerper opgestaan die dolgraag een eigen hotelketen wil starten. Niemand minder dan de Duitse modeontwerper Karl Lagerfeld gaat nu een hotelketen runnen.

Karl mocht een paar jaar geleden al een beetje ruiken aan het hotelleven. Zo ontwierp Karl een suite voor het Parijse luxehotel Le Crillon en mocht hij voor het Metropole Hotel in Monaco een zwembad ontwerpen. Dat smaakte naar meer en dus heeft Karl nu zijn eigen hotelketen opgericht, natuurlijk onder zijn eigen naam.

Het eerste hotel van Karl zal in 2018 geopend worden. Het hotel zal gebouwd worden in het Chinese Macao en beschikt straks over 2.000 kamers. De modeontwerper van Chanel heeft plannen voor meerdere hotels, maar waar precies is nog niet bekend.

Lees ook:Karl Lagerfeld ontwerpt hotel
Lees ook:Paris Hilton opent eerste eigen hotel
Lees ook:Hotel des Indes heeft nieuwe eigenaar
Lees ook:Ronaldo begint eigen hotelketen
Lees ook:Fletcher grootste hotelketen van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>