Vanaf zaterdag op tv: Vier seizoenen aan de Amstel

Amstel

Het Amstel Hotel in Amsterdam is misschien wel het bekendste hotel van Amsterdam. Vele internationale sterren hebben hier geslapen en er zijn genoeg verhalen over het hotel te vertellen. Omroep Max was ook geïnteresseerd in het hotel, mocht een documentaire maken over het hotel en het resultaat kan je vanaf zaterdag bekijken op een tv bij jou in de buurt.

In Vier seizoenen aan de Amstel volgt MAX de medewerkers van het Amstel Hotel één jaar lang tijdens hun werkzaamheden, waaronder Anita Bos! Voor het eerst in 150 jaar heeft het Amstel Hotel een vrouwelijke General Manager. Anita Bos zorgt er inmiddels al vier jaar vol passie en overtuiging voor dat het hotel nog altijd geroemd wordt om haar charme en service.

Koningen, presidenten, filmsterren en rocklegendes kiezen al 150 jaar voor een verblijf in het Amstel Hotel, het oudste grand hotel van Nederland. De gasten verwachten de hoogste kwaliteit en beste service tijdens hun verblijf. Om dit mogelijk te maken staan er 365 dagen per jaar 180 mensen klaar om van het verblijf een onvergetelijke ervaring te maken. In deze serie vertellen onder anderen de directrice, conciërges, chef, hoofd reserveringen en vaste gasten over het werken en verblijven in een vijfsterrenmonument.

Vier seizoenen aan de Amstel
Vanaf zaterdag, 8 weken lang, 22.05 uur, NPO 1

Lees ook:Omroep Max komt met serie over Amstel Hotel
Lees ook:Vanaf 9 oktober: Win een overnachting in het 538DJ hotel
Lees ook:Vanaf 10 oktober: Win een overnachting in het 538 DJ Hotel
Lees ook:Reminder: Win een overnachting in het 538DJ Hotel
Lees ook:Amstel Hotel verkocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>