Johnny de Mol komt met Hotel Syndroom

Johnny de Mol komt met een nieuw programma. Vanaf 29 maart opent Johnny de deuren van Hotel Syndroom.  In dit RTL 4-programma is het een komen en gaan van jongeren, allemaal hebben ze een beperking én een droom. Wat de hotelgasten echter niet weten is óf en wanneer tijdens het verblijf hun wens uitkomt. Grote dromen, kleine dromen: in Hotel SynDroom is alles mogelijk.

Johnny runt het hotel samen met: Marc (gastheer), Benthe (kamermeisje), Sophie (chef-kok) en Stef (conciërge). Ze hebben allemaal het SynDroom van Down. In iedere aflevering van Hotel SynDroom staan 4 jongeren centraal. Deze jongens en meisjes verblijven een paar dagen in het luxe hotel en leren elkaar en Johnny goed kennen; al die tijd wonen, eten en slapen zij in het hotel.

In elke aflevering staan verschillende dromen centraal. Die wensen kunnen groot zijn of onmogelijk lijken, zoals de klassieker Ajax – Feyenoord spelen met je G-voetbalteam. Maar SynDroom probeert waar mogelijk iemand structureel te helpen. Zo probeert de tweeling Stephan en Martijn al jaren hun tractorrijbewijs te halen – voor hun werk onmisbaar. Johnny regelt dat ze rijles krijgen speciaal voor mensen een beperking, maar de jongens moeten het natuurlijk wel zelf doen!

Voor een onvergetelijk droomverblijf, ‘Hotel SynDroom’.

Hotel Syndroom, vanaf 29 maart, 21.25 uur, RTL 4

Lees ook:Beneden-Leeuwen krijgt bijzonder hotel
Lees ook:One Direction logeert in Conservatorium Hotel
Lees ook:Nieuw op het web: Hostel Hoppen
Lees ook:Hilton Rotterdam komt met homemade honing
Lees ook:Corendon Vitality Hotel Amsterdam krijgt 10 voor toegankelijkheid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>