Welkom op Hotel.blog.nl !

Hallo lieve lezers,

Waarom een blog over hotels? Simpel gezegd: ik heb iets met hotels. Ik reis sowieso graag en al vanaf een jonge leeftijd heb ik een bepaald soort fascinatie voor hotels. Mijn ouders namen me al vanaf de peuterleeftijd mee op reis en altijd was daar weer die nieuwsgierigheid naar de kamer als de hoteldeur werd opengedraaid (in die tijd had je nog geen pasjes om de deur te openen). Wat zouden we deze keer aantreffen? Zijn de bedden lekker? Zit er iets in de minibar?

Geloof me, in die tijd verbleef ik nog niet in de duurdere klasse hotels waar ik nu over het algemeen verblijf, dus de ervaringen wilden nog wel eens variëren. Toch heb ik, op een enkele kakkerlak na, toch nooit echt een hele slechte ervaring met een hotel gehad. De bedden waren niet altijd even comfortabel en sommige kamers konden wel een extra schoonmaakbeurtje gebruiken, maar echt slecht… nee, dat nog nooit. Toch kun je bizar slechte hotels treffen, getuige een televisieprogramma als ‘Red mijn vakantie’.

Ik wil je daarom op deze blog de leuke kanten en de minder leuke kanten van hotels laten zien. Je zult hier eigen ervaringen lezen, maar ook nieuwtjes, tips en bizarre feitjes en ontdekkingen. De komende tijd gaat mijn camera mee op pad om jullie ook wekelijks te voorzien van de nodige foto’s en zal ik putten uit mijn archief van herinneringen. Je zult deze site kunnen gebruiken als leidraad om jouw ideale hotel te vinden en natuurlijk horen we ook graag jullie ervaringen en tips. Ik heb er in ieder geval enorm veel zin in om jullie te voorzien van het nodige leesvoer. Ik neem jullie graag mee op reis…

Bon Voyage,
Angel

PS Hou de site volgende week in de gaten, want we gaan leuke cadeaus weggeven om de lancering van Hotel.blog.nl te vieren! En pssst, ongeacht het label aan mijn hoteldeur, voor vragen mogen jullie mij altijd storen. Misschien wil je wel Globetrotter van de Week worden?

Lees ook:Please disturb!
Lees ook:Voorstelrondje
Lees ook:Globetrotter van de Week: Christian Looman
Lees ook:Fotoblog: Les Nuits Antwerpen
Lees ook:Column: Toiletpapier vouwen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Welkom op Hotel.blog.nl !

 1. Saskia

  Leuk! Angel, ik wens je veel plezier & succes met Hotel.blog.

    /   Reply  / 
 2. mientje

  Je moet juist de meest gekke, alternatieve , smerige, luxe, hotels nemen. En de gasten die je daar ontmoet, dan wordt het interessant. Kijk een Hilton of Carlton kennen wel.

    /   Reply  / 
 3. Redactie Auteur

  Ook die ervaringen zullen voorbij komen mientje!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>