Column: Weekendje Weg

Ik moet al een week lang glimlachen om tweets van Postillion Hotels. Ik ben ze gaan volgen omdat ik in november een leuke deal bij ze heb geboekt. Op 11 november (11-11-11) kon je bij Postillion Hotels tussen 11.00 en 11.11 uur in de ochtend hotelovernachtingen boeken voor 11 euro per nacht. Een goede deal waar ik graag mijn alarm op mijn mobiel even voor aanzette.

Ik boekte twee nachten ergens in maart en dacht er verder niet meer aan. Maar de afgelopen weken wel. Ik regelde logeeradressen voor de kinderen, blokkeerde de vrijdagmiddag in mijn werkagenda en bekeek alvast eens de menukaart van het Postillion Hotel Amersfoort en de tweets van deze hotelketen.

Zo ontdekte ik dat ze speciale bordjes hebben voor op de parkeerplaats. Meld je je via foursquare als zakelijke gast aan bij het hotel en heb je meerdere afspraken binnen een week, dan reserveren ze een parkeerplek voor je.  Luxe toch? Ook trakteerden ze 29 maart al hun gasten van Postillion Amsersfoort op taart en bloemen omdat het hotel aan het Veluwemeer 40 jaar bestond. Wat een vrolijke organisatie!

Ik heb geen auto. Ik kom met de trein en een OVfiets naar het hotel vandaag. Zou er voor mij ook een speciaal bordje bij de fietsenstalling staan als ik vast incheck via foursquare? ;)

Margje Heida

Lees ook:22 – 28 november: Voordelig luxe hotelkamers boeken tijdens de HotelWeek
Lees ook:Droom Deal Dagen: Voordelig overnachten bij Golden Tulip
Lees ook:Droom Deal Dagen: Voordelig overnachten bij Golden Tulip
Lees ook:Roomservice bestellen via iPad
Lees ook:21 – 27 november: Voordelig luxe hotelkamers boeken tijdens de HotelWeek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>