Deze week: Overnachten in Hotel Irida op Skiathos

irida

Als je dit leest, ben ik al met het vliegtuig onderweg naar Skiathos of ben ik juist al aangekomen op het eiland. Ik mag voor het Grieks Verkeersbureau dit groene Griekse eiland ontdekken. En daar hoort natuurlijk ook een accommodatie bij. Ik overnacht in Hotel Irida.

Hotel Irida is, als ik de foto’s en reviews mag geloven, een lief kleinschalig familiehotel vlakbij Skiathos-Stad. Het hotel ligt niet aan zee, maar heeft wel een fantastisch uitzicht op de blauwe zee. Het hotel is afgelopen jaar volledig gerenoveerd en elke kamer is uitgerust met airco (halleluja) en gratis wifi.

Het hotel beschikt over 14 kamers, waaronder diverse appartementen en een familiekamer. Daarnaast zijn er kamers voor 1, 2 of 3 personen. Daarnaast beschikt het hotel over een grote, groene tuin en heeft het een bar en een snackbar. Het hotel heeft geen zwembad, maar het strand is dichtbij.

Ben jij nu ook benieuwd naar dit hotel? De komende week zal ik diverse foto’s posten op Facebook en Twitter. Like de pagina, druk op follow en de foto’s komen vanzelf in je timeline!

Lees ook:Deze week: Overnachten in Hotel IFA Continental op Gran Canaria
Lees ook:Groene Toren Eindhoven wordt NH Hotel
Lees ook:Hotel De Blanke Top in Cadzand-Bad gaat uitbreiden
Lees ook:Uitbreiding Marriot: Houthaven Amsterdam krijgt 2 nieuwe hotels
Lees ook:Court Garden Hotel: Groenste hotel van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>