Novotel Kapla bouw- en speelmiddagen.

Nog op zoek naar een leuke activiteit in de meivakantie? Van 1 t/m 4 mei kunnen kinderen van zeven tot twaalf jaar bouwen aan de mooiste en hoogste bouwwerken met Kapla. Zij mogen dit samen met hun familie en professionele Kapla-bouwers doen in vier steden, tijdens de eerste Novotel Kapla bouw- en speelmiddagtour van Nederland. Deelname aan deze bouwdag kost 5 euro per persoon (inclusies alle activiteiten en lunch). De opbrengst van dit familie-evenement gaat naar het Wereld Natuur Fonds.

Novotel orginseert deze leuke middagen voor het hele gezin op dinsdag 1 mei, woensdag 2 mei, donderdag 3 mei en vrijdag 4 samenwerking met Kapla. Het wordt een echte familiedag met leuke activiteiten, prijzen en artiesten. De Kapladagen vinden plaats op de volgende data/locaties: 1 mei in Maastricht, 2 mei in Eindhoven, 3 mei in Rotterdam en 4 mei in Den Haag.

Alle kinderen van 7 tot 12 jaar gaan onder begeleiding van heuse Kapla profs aan de slag om te bouwen met Kapla, de bekende bouwplankjes. Aan het eind van de dag doen zij samen met andere kinderen een recordpoging met Kapla. Ook de kleinere kinderen kunnen – onder begeleiding van hun ouders – naar hartenlust spelen in diverse speelhoeken.
Het wordt een middag vol speelplezier en prijzen, er staat een heerlijkgratis lunchbuffet klaar, de kinderen kunnen op de foto gaan in een studio en noem maar op! En dat alles op de muziek van een swingende DJ en gepresenteerd door Starz.

Aanmelden kan op de website van het evenement.

(bron: novotelkapla.nl)

Lees ook:Nieuw in Renesse: Hotel De Zeeuwse Kust
Lees ook:23 maart: Open Deurdag hotels Mechelen
Lees ook:Paaseieren zoeken in Veghel: Win een overnachting in het Efteling hotel
Lees ook:Morgen: Binnenkijken bij hotels in aanbouw tijdens Dag van de Bouw
Lees ook:Voordelig overnachten: Proefslapen in nieuwe Novotel Schiphol

1 Reacties // Reageer

One thought on “Novotel Kapla bouw- en speelmiddagen.

  1. Hebe

    Wie kan mij zeggen wanneer er in 2013 weer een Kapla dag is?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>